Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ραγίζει καρδιές η κατάθεση της μητέρας της Καρολάιν


Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ραγίζει καρδιές η κατάθεση της μητέρας της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον σύζυγο, στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά

Η μητέρα της Καρολάιν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γέννηση της εγγονής της που έφερε ευτυχία στην 20χρονη ενώ όπως είπε δεν της είχε αποκαλύψει προβλήματα στον γάμο της.

Ωστόσο η 20χρονη, κρατούσε κρυφή από τη μητέρα της την κατάσταση την οποία βίωνε, δείχνοντας πως όλα ήταν καλά με το σύζυγο της.

Τι κατέθεσε η μαμά της Καρολάιν

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Η Καρολάιν ήταν πολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες. (…) Με τον Μπάμπη γνωρίστηκαν στην Αλόννησο όταν ήταν 16 χρονών περίπου. Είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα. Εμείς ξέραμε για την σχέση τους και αν και η Καρολάιν ήταν λίγο μικρή σε ηλικία βλέπαμε ότι είναι αγαπημένοι και στηρίξαμε τα παιδιά», είπε η μητέρα της.

Μάλιστα, περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι η κόρη της ήταν χαρούμενη και ευτυχισμένη με το μωράκι της. «Πριν 11 μήνες γέννησε ένα κοριτσάκι τη Λυδία. Από τότε την έβλεπα κάθε μέρα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει παρά πολύ καλά. Δε μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα. Μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο με βίντεοκλήση και μπορούσα να βλέπω ότι πράγματι είναι καλά. Στο τηλέφωνο μιλήσαμε τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας. Δεν μου φάνηκε να την απασχολεί κάτι. Είπαμε καληνύχτα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα το πρωί ήμουν στο σπίτι μου στην Αλόννησο, ήρθαν κάποιες φίλες μου και μου είπανε για το κακό που έγινε. Έκανα και εγώ κάποια τηλεφωνήματα και σιγουρεύτηκα για το κακό. Τι έγινε μέσα στο σπίτι δεν ξέρω ούτε θέλω να μάθω γιατί με πονάει πολύ. Δόξα τω Θεώ η Λυδία είναι καλά».

Την δίκη του τραυματική εμπειρία με ληστές περιέγραψε ο εκπαιδευτής του πιλότου, που υπήρξε θύμα ληστείας στο Αλεποχώρι.

«Άφησα λίγες μέρες να περάσουν και μετά την κηδεία της συζύγου του, τον πήρα τηλέφωνο. Εγώ θύμισα στον Μπάμπη ότι πριν λίγα χρόνια είχα πέσει θύμα ληστείας στο σπίτι μου. Στην ροή της κουβέντας και στις περιγραφές που κάναμε καταλάβουμε ότι υπήρχαν πολλές ομοιότητες στις δύο αυτές περιπτώσεις. Ο Μπάμπης όπως μου είπε θυμόταν το περιστατικό και μένα που ‘χα τραύματα στο κεφάλι. Η ληστεία που είχε γίνει σε μένα και τη σύζυγό μου ήταν βάναυση αφού η γυναίκα μου νοσηλεύτηκε πολλές μέρες στο ΚΑΤ από το ξύλο που είχε φάει από τους ληστές και στην αρχή δεν ξέραμε αν θα καταφέρει να ζήσει. Γι’ αυτό το λόγο εκείνο το διάστημα συζητιόταν πολύ στην εταιρεία που δούλευα παλιά και σε όλα τα αεροδρόμια που υπήρχαν γνωστοί μου. Για το περιστατικό αυτό είχα μιλήσει και σε προσωπικό επίπεδο με πολλούς συναδέλφους και φυσικά το είχαμε συζητήσει πολύ και με τον Μπάμπη που είχα μία ιδιαίτερη σχέση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μαρτυρία γειτόνισσας: «Άκουσα ένα γκντουπ»

Την ώρα που σύμφωνα με τις αρχές επήλθε ο θάνατος της Καρολαιν, η γειτόνισσα του ζευγαριού κατέθεσε ότι άκουσε θόρυβο από το διπλανό σπίτι. «Σαν άνθρωπος κοιμάμαι πολύ ελαφρά. Την 4:20 ώρα άκουσε ένα θόρυβο σαν «γντουπ» και αμέσως μετά έναν ήχο που έβγαλε ο σκύλος της Καρολάιν. Αυτός ο ήχος ήταν στιγμιαίος και κατάλαβα ότι ήταν κλάμα του ζώου και όχι γάβγισμα. Αυτό σας το λέω γιατί αγαπάω πολύ τα ζώα και καταλαβαίνω πότε ένα σκυλί κλαίει. Πάντως γάβγισμα δεν άκουσα καθόλου ούτε πριν ούτε μετά το κλάμα του ζώου. Αν ο σκύλος των παιδιών δίπλα γαβγίζει θα το άκουγα σίγουρα. (…) Για να συνεχίσω όμως αυτό που σας έλεγα μετά το κλάμα του σκύλου το μόνο που άκουσα ήταν κάποια βήματα στην σκάλα. Απ’ όσο κατάλαβα αυτά τα βήματα ήταν από έναν άνθρωπο και μου φάνηκε σαν να κατέβαινε τη σκάλα. Στην ερώτηση που μου κάνετε σας λέω πως δεν άκουσα καθόλου ούτε φωνές ούτε ουρλιαχτά από το σπίτι των παιδιών εκείνη τη νύχτα. Αν η Καρολάιν φώναζε θα το άκουγα σίγουρα κι αυτό αφού όπως σας είπα άκουγα τα νιαουρίσματα από τις γάτες πόσο μάλλον τη νύχτα που δεν ακούγονται γενικά θόρυβοι, σίγουρα θα άκουγα ουρλιαχτά».

Η σκηνή στην κηδεία που «πρόδωσε» τον πιλότο

Συγκλονίζει η αποκάλυψη που κάνει στενός φίλος της οικογένειας για τη στάση του 32χρονου πιλότου στην κηδεία της Καρολάιν στις 14 Μαΐου στην Αλόννησο, από την οποία γεννήθηκαν αμφιβολίες στην τοπική κοινωνία για την αθωότητα του καθ’ ομολογίαν δράστη.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής δεν πλησίασε το φέρετρο της άτυχης Καρολάιν ούτε στα δύο μέτρα. Καθόταν πάντα μακριά της και μου έκανε εντύπωση οτι δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα. Περάσαμε όλοι, οι λιγοστοί άνθρωποι που ήμασταν μέσα στον ναό, για να την αποχαιρετήσουμε. Σε αυτή τη διαδικασία, αγγίζεις τον νεκρό, προσεύχεσαι πάνω από αυτόν. Έτσι το έχουμε εμείς εδώ. Είναι η τελευταία επαφή με τον άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή. Είναι η τελευταία εικόνα. Κι όμως, ο πιλότος δεν πλησίασε ποτέ. Δεν την είδε μέσα στο φέρετρο. Δεν την αποχαιρέτησε, δεν την άγγιξε. Δεν έκανε τίποτα από όσα έκαναν οι υπόλοιποι» επισημαίνει ο φίλος της οικογένειας μιλώντας αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr.

«Μόλις επέστρεψα στο σπίτι, είπα στην οικογένειά μου οτι ο Μπάμπης την δολοφόνησε» συνέχισε με δάκρυα στα μάτια. Το κλίμα στην Αλόννησο είναι πολύ βαρύ για τον πιλότο, κυρίως για την υποκριτική του στάση απέναντι στην οικογένεια της Καρολάιν, αφού λίγα λεπτά πριν την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ, αγκάλιαζε και φιλούσε τη μητέρα της δολοφονημένης συζύγου του.

Η Σούζαν, μητέρα της δολοφονημένης κοπέλας και ο πατέρας της, βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι τους στη Χώρα του νησιού, ύστερα από την ομολογία του 32χρονου Μπάμπη στις αστυνομικές αρχές.

Ελάχιστοι φίλοι της οικογένειας επισκέπτονται το σπίτι στην Αλόννησο, δηλώνοντας συγκλονισμένοι από την εξέλιξη αυτή και προσπαθούν να βρουν λίγα λόγια παρηγοριάς και αγάπης για τους δύο ανθρώπους που είδαν το παιδί τους να φεύγει από τη ζωή τόσο άδικα από τα χέρια ενός ανθρώπου που τον θεωρούσαν “παιδί τους”.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ