Σύψας για ανοιχτή αγορά: Παίζουμε με τη φωτιά

«Η επιτροπή πρέπει να επιληφθεί αυτού του θέματος. Δεν νομίζω ότι πρέπει να μείνει άπραγη η επιτροπή» συμπλήρωσε ο κ. Σύψας προσθέτοντας ότι «θέλω να δω και την επίδραση αυτών των καταστάσεων στην επιδημία».

«Να σας υπενθυμίσω ότι τέτοιες εικόνες είχαμε δει τα Χριστούγεννα στο Harrod’s και δείτε τώρα που είναι το Λονδίνο. Οι εικόνες της Ερμού δεν μας δείχνουν αποστάσεις αλλά συνωστισμό» πρόσθεσε ο κ. Σύψας. O καθηγητής σημείωσε ότι υπάρχει αύξηση της κινητικότητας που θα είναι μεγαλύτερη αυτή την εβδομάδα εξηγώντας ότι «όλοι αυτοί οι άνθρωποι επιστρέφουν στο σπίτι τους και η διασπορά γίνεται ενδοοικογενειακά».

Ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο «να υπάρξουν και ενδιάμεσα μέτρα. Δεν μπορεί να μείνει έτσι η κατάσταση, αν δεν κάνουμε κάτι με αυτές τις εικόνες θα έχουμε πρόβλημα». Προειδοποίησε, μάλιστα, ότι η κατάσταση αυτή μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη και για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το άνοιγμα των σχολείων θα γίνει με την προϋπόθεση ότι η επιδημία θα μείνει σταθερή. Αν έχουμε αυξητικές τάσεις γιατί οι μαθητές λυκείου συμπεριφέρονται σαν ενήλικες όσον αφορά την διασπορά της νόσου».

 

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here