Προπονητής για τη σχέση του με την 11χρονη αθλήτρια: Ναι, ήμουν με την κόρη τους γιατί την ήθελα για γυναίκα μου

Καταγγελία στα 18 δεν μπορούσε να μου κάνει; 19; 20;

Προθεσμία για να απολογηθεί  την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου ζήτησε και πήρε ο  38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας, ο οποίος κατηγορείται ότι πριν από μια δεκαετία  βίασε μια εντεκάχρονη τότε αθλήτρια του.

Λίγο μετά τη σύλληψη του έστειλε μήνυμα  στη Ζήνα Κουτσελίνη και της είπε ότι η μητέρα της εντεκάχρονης τότε, ήξερε  τα πάντα για τη σχέση του με την κόρη της.

“Ο πατέρας της κοπέλας έλεγε στους γονείς μου ”Σας τον πήρα αυτόν. Είναι γιος μου” και το εννοούσε γιατί μιλούσε πάντα με καρδιά. Μαζί τρώγαμε, μαζί πίναμε, μαζί σχεδόν κάθε μέρα, αυτοκόλλητοι και όλη η περιοχή το γνώριζε. Από το 2012 (ήταν ήδη 13 όχι 11) ξεκίνησε η μάνα με επιχειρήματα να με πείσει να παντρευτώ την κόρη της.  Με ρωτούσε αν έχω περιουσία, σπίτια, οικόπεδα, αν χρωστάω σε τράπεζες και σε άλλους φορείς. Ακόμα και για το ότι είχα ελιές στη Σάμο πανηγύριζε. Με έπειθε με επιχειρήματα ότι έχουμε την ιδανική διαφορά ηλικίας και ότι τα ζευγάρια τόσα χρόνια πρέπει να έχουν…

Με έτρωγε και μένα όμως. Ήθελα να γίνω μέλος της οικογένειας και μου στοίχισε πολύ που έχασα τον πατέρα της και αισθάνεται προδομένος. Σκέψου ότι της έλεγα πειράζοντάς την: ”Βρε τι να μου κάνει αυτή στο κρεβάτι;”

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here