Πετράλωνα: Μαρτυρία για τον βιασμό της καθαρίστριας – «Βοήθεια, σώσε με – Με έχει χτυπήσει πολύ»


Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η κοινωνία μετά την καταγγελία καθαρίστριας πολυκατοικίας, ότι ένας άνδρας, την βίασε και την χτύπησε, εγκλωβίζοντας την στο διαμέρισμα του επί ώρες

Ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν την γυναίκα, όταν μετά από ώρες κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα όπου φέρεται να βίωσε τον «εφιάλτη», την ώρα που η καθαρίστρια της πολυκατοικίας καθάριζε το ασανσέρ, ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα του, την άρπαξε και την οδήγησε μέσα στο διαμέρισμα του, όπου την κράτησε από τις 10 το πρωί έως και περίπου στις 4 το απόγευμα.

Όπως είπε ο άνδρας μιλώντας στον ΑΝΤ1, «είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε «βοήθεια, σώσε με», ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε «με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ».

«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, προσθέτοντας ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».

Ο περίοικος σημείωσε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά».

Όπως επεσήμανε μάλιστα, η μητέρα του φερόμενου ως βιαστή, βουλγαρικής υπηκοότητας, είναι επίσης καθαρίστρια.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το βιασμό της από ένοικο της πολυκατοικίας, σε διαμέρισμα της οποίας εργαζόταν ως καθαρίστρια, καταγγέλλει 50χρονη, στην περιοχή των Πετραλώνων.

Ο άνδρας αναζητείται από τις Αρχές, για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας υπήρξε κάλεσμα σε συγκέντρωση έξω από το σπίτι όπου φέρεται να δούλευε η 50χρονη.

Όπως αναφέρεται, «η εργαζόμενη ξέφυγε από άντρα, ο οποίος την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι και την κρατούσε από το πρωί εκεί και την βίαζε». Το περιστατικό έγινε γνωστό από γυναίκα στη γειτονιά.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ