Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αίνιγμα με τη φωτογραφία που είχε τραβήξει η Καρολάιν πριν τη δολοφονία της

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρκετά τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν – Αστυνομικές πηγές αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Κατά τη δεύτερη κατάθεση του στη ΓΑΔΑ ο 33χρονος ομολόγησε πως η άτυχη Καρολαϊν κοιμόταν πριν την δολοφονήσει, εν αντιθέσει με τα όσα υποστήριξε αρχικά. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη του κατάθεση ανέφερε πως καυγάδιζαν με την 20χρονο το μοιραίο βράδυ.

Αυτή η εκδοχή του 33χρονου είναι πιο κοντά και στα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η έκθεση το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης «πρόδωσε» τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Από τις τιμές που μου αναφέρετε θεωρώ ότι η καρδιακή συχνότητα από 48 έως 58 η οποία καταγράφεται 1:41 έως 3:51 της 11ης Μαΐου 2021 αντιστοιχεί σε περίοδο ύπνο. Το ίδιο θεωρώ και για την καταγραφή στις 3: 58 ώρα που οι παλμοί είναι 61 το λεπτό. Στις 4:05 οι παλμοί αυξάνονται κατά 50 τοις 100 περίπου από τους παλμούς που είχε το άτομο εν ηρεμία στον ύπνο του. Θεωρώ ότι εκείνη τη χρονική στιγμή το άτομο βρισκόταν σε κατάσταση πολύ ισχυρού ψυχικού ή σωματικού στρες. Με δεδομένο ότι έχω προσδιορίσει την ώρα του θανάτου κατά τη στιγμή της αυτοψίας του χώρου στις πέντε με έξι ώρες από τις 10 η ώρα που ήταν η ώρα της αυτοψίας, θεωρώ απολύτως συμβατό η διαδικασία του μηχανισμού του θανάτου να έλαβε χώρα από τις 4:05 έως τις 4:11. Στις 4:11 ώρα είναι η τελευταία καταγραφή του smartwatch και θεωρώ ότι αμέσως μετά επήλθε ο θάνατος. Από την νεκροψία και νεκροτομή είχα συμπεράνει ότι διαδικασία του θανάτου πράγματι διήρκεσε μερικά λεπτά ότι δηλαδή ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος», αναφέρει η Ιατροδικαστής.

Η φωτογραφία που προβληματίζει τις Αρχές

Πέρα από τις αναζητήσεις της Καρολάιν τη μοιραία νύχτα για ξενοδοχείο στην πλατφόρμα booking.com, βρέθηκε και μια φωτογραφία που έχει προβληματίσει τις αρχές.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στις 12 π.μ. για λόγο που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί και δείχνει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στον καναπέ με τη μικρή Λυδία στα χέρια του.

Έγκλημα Γλυκά νερά
Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν

Σύμφωνα με τις αρχές, η φωτογραφία τραβήχτηκε από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της που συνδέεται στις κάμερες.

Ήταν στο χρονικό διάστημα που η ίδια μετά τον τσακωμό με τον δράστη είχε αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ