Γλουτοί Όγκος: Αυτοί είναι οι 4 βασικοί τύποι σύμφωνα με τους πλαστικούς

«Τα κύρια σχήματα γλουτών που βλέπω είναι τετράγωνοι, στρογγυλοί, σχήμα καρδιά και σχήμα V», λέει η Dr. Olga Bachilo, πλαστική χειρουργός στο Χιούστον του Τέξας, η οποία έχει πραγματοποιήσει πολλές αισθητικές επεμβάσεις διασήμων.

Τετράγωνο ή σχήμα Η

Εάν το σχήμα από το οστό του ισχίου σας στον εξωτερικό μηρό σας είναι λίγο πολύ ευθύ, πιθανότατα έχετε ένα τετράγωνο σχήμα γλουτών. Μερικά άτομα με αυτό το σχήμα έχουν εμφανή, ψηλά οστά ισχίου, ή ένα στρώμα λίπους στα πλευρά τους (ή αυτό που κάποιοι αποκαλούν «λαβές αγάπης»). Πιθανότατα θα θελήσετε να αποφύγετε εσώρουχα που ανεβαίνουν ψηλά και ίσως θελήσετε επίσης να παραλείψετε τζιν χαμηλοκάβαλα, επειδή τα παντελόνια με ψηλότερη μέση μπορεί να είναι πιο άνετα.

Σχήμα V

Αυτό το σχήμα έχει περισσότερη πληρότητα στην κορυφή, κοντά στη γραμμή της μέσης σας και μικρότερο όγκο στα κάτω μάγουλα των άκρων, δημιουργώντας μια γραμμή μεταξύ της λεκάνης και των γοφών που γωνιώνει προς τα μέσα, σαν ένα V. Οι γλουτοί σας θα φανούν υπέροχοι με τζιν με πληρέστερες τσέπες κάτω στο πίσω μέρος ή με ξεθώριασμα στο κάτω μέρος.

Καρδιά ή σχήμα Α

Εάν έχετε μια κωνική μέση και λίπος που κατανέμονται στο κάτω μέρος του άκρου ή των μηρών σας, πιθανότατα έχετε ένα άκρο σχήματος Α. Από πίσω, το σχήμα των γοφών και των γλουτών σας δίνει την ψευδαίσθηση ενός ανεστραμμένου σχήματος καρδιάς. Αυτό το σχήμα άκρου είναι συνηθισμένο εάν έχετε ένα πιο «σχήμα αχλαδιού» σώμα. Πιθανότατα θα βρείτε πιο άνετα εσώρουχα με ψηλά πόδια ή μεγαλύτερες τρύπες στα πόδια, όπως εσώρουχα τάγκα ή μπικίνι. Ψάξτε για μεσαία ανυψωτικά τζιν με ελαστικό τζιν ύφασμα για να ελαχιστοποιήσετε το κενό στη μέση.

Στρογγυλό ή σχήμα Ο

Αυτό το σχήμα του άκρου είναι αποτέλεσμα πλήρους ισχίου και κατανομής λίπους γύρω από τα μάγουλα των άκρων, συμπεριλαμβανομένων των άνω τμημάτων. Αυτό δημιουργεί μια καμπύλη, στρογγυλεμένη όψη από πίσω. Όταν επιλέγετε εσώρουχα, θα θελήσετε να αναζητήσετε αυτά με επιπλέον ύφασμα στο πίσω μέρος, ώστε να έχετε πλήρη κάλυψη. Τα τάγκας και τα στρινγκ πρέπει να λειτουργούν καλά.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here