Πετράλωνα: Νέα μαρτυρία για την καταγγελία βιασμού 50χρονης – Τι είπε η ίδια στην Αστυνομία


Την άρπαξε, την έβαλε με τη βία στο σπίτι του και άρχισε να την κακοποιεί. Αυτό κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, που εργάζεται σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα, για ένοικο της πολυκατοικίας, όπου όπως είπε, συνέβη η επίθεση

Η 50χρονη στην κατάθεσή της στην Αστυνομία είπε, ότι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία καθάριζε μία φορά την εβδομάδα. Το Σάββατο, ένας άνδρας που μένει στο ισόγειο βρήκε την ευκαιρία χωρίς να τον βλέπει κανείς, της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, πρόκειται για έναν Βούλγαρο, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία, στο πλαίσιο του αυτοφώρου με τις κατηγορίες του βιασμού και της παράνομης κατακράτησης.

Σε επιχείρηση της αστυνομίας στο σπίτι του, το βράδυ του Σαββάτου, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Τι συνέβη – Πώς έγινε γνωστό το συμβάν, περιγράφει μάρτυρας

Η γυναίκα βρέθηκε αιμόφυρτη, σε άθλια κατάσταση, και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη, σύμφωνα με μάρτυρα ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ. Ο δράστης περιγράφεται από τον μάρτυρα ψηλόλιγνος περίπου στα 25, ένοικος στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Διέφυγε πριν από την επέμβαση της αστυνομίας χθες το βράδυ, ενώ έξω από το διαμέρισμα του οι περίοικοι άφησαν το μήνυμα «πες μας πού είναι ο γιος σου» προς την μητέρα του που πιστεύουν ότι είναι μέσα κλειδαμπαρωμένη.

Καθημερινά μάλωνε με την μητέρα του και ενώ γειτόνισσα άκουσε φασαρία θεώρησε ότι ήταν ένας ακόμη τσακωμός, είπε ο μάρτυρας. Ο ίδιος άνθρωπος διευκρίνισε ότι η μεσόκοπη γυναίκα καθάριζε τις σκάλες και το ασανσέρ αντί 5 ευρώ μια φορά την εβδομάδα, χωρίς να μπαίνει στα διαμερίσματα.

«Την άρπαξε δια της βίας, την κράτησε όμηρο επί 5 ώρες και λέγεται ότι την βίασε. Την βρήκα κακοποιημένη βάναυσα, εμφανώς χτυπημένη και στο πρόσωπο που σημαίνει ότι προσπαθούσε να αντισταθεί», δήλωσε ο μάρτυρας, καταγγέλλοντας ότι δεν μπορεί να νοικιάζονται σπίτια χωρίς χαρτιά σε οποιονδήποτε. Το 50χρονο θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ. Η αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ