Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η περιγραφή του διασώστη που έφτασε πρώτος στη μεζονέτα του εγκλήματος


«Όταν φτάσαμε στο υπνοδωμάτιο του δεύτερου ορόφου είδα να βρίσκεται μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι μία κοπέλα»

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολαιν από τον 32χρονο σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Πρώτοι στη μεζονέτα του εγκλήματος και λίγο πριν τις 07:00 έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Ένας διασώστης του πληρώματος μπήκε στο σπίτι αντικρίζοντας το άψυχο σώμα της 20χρονης και προσπαθώντας να διαπιστώσει σε τι κατάσταση ήταν. Αμέσως κατάλαβε ότι βρισκόταν σε αρχική ακαμψία, ενώ παρατήρησε και κάποιες σταγόνες αίματος στο σεντόνι.

Η προσοχή του λίγο μετά στράφηκε προς το 11 μηνών βρέφος το οποίο υπήρχε στη σκηνή του εγκλήματος και το οποίο φαινόταν καλά στην υγεία του. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην δικογραφία, «το βρέφος φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του. Οι αστυνομικοί με ενημέρωσαν ότι μέσα στο σπίτι βρίσκεται μία κοπέλα, η οποία δεν έχει τις αισθήσεις της. Έτσι, λοιπόν, εγώ μαζί με έναν αστυνομικό μπήκαμε στο σπίτι για να δω την κοπέλα. Δηλαδή, θυμάμαι ότι το σπίτι ήταν μεζονέτα και ανεβήκαμε στο δεύτερο όροφο μέσω εσωτερικής σκάλας. Όταν φτάσαμε στο υπνοδωμάτιο του δεύτερου ορόφου είδα να βρίσκεται μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι μία κοπέλα, η οποία είχε το δεξί της χέρι διπλωμένο πίσω από τη μέση», περιγράφει ο διασώστης του ΕΚΑΒ.

«Μόλις την έπιασα κατάλαβα ότι ήταν σε αρχική ακαμψία και επομένως είχε πεθάνει. Παρόλα αυτά την γύρισα λίγο και πολύ προσεκτικά, για να διαπιστώσω σε τι κατάσταση βρίσκεται το πρόσωπο της και αν έχει σφυγμό. Στο σεντόνι στο ύψος του κεφαλιού παρατήρησα σταγόνες αίματος.

Αμέσως μετά, βγήκαμε από το σπίτι, ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι η κοπέλα δεν έχει σημεία ζωής και περιμέναμε να μας αποδεσμεύσει ο αρμόδιος αξιωματικός της αστυνομίας, ο οποίος θα αναλάμβανε το περιστατικό. Περίπου μία ώρα αργότερα, μας αποδεσμεύσανε και φύγαμε από το σημείο», αναφέρει στην κατάθεση του ο διασώστης του ΕΚΑΒ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ