Ηράκλειο Αττικής: Στα “κάγκελα” πολίτες και σωματεία για την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς


Καταγγέλλουν κινδύνους και βιαστικές κινήσεις για την απόφαση “αστραπή” του δημάρχου. Δυσαρεστημένοι πολίτες και έμποροι που βλέπουν χοντρό παρασκήνιο πίσω από αυτή την κίνηση

Διαβάζουμε στην ομάδα Καναπίτσα – Ηράκλειο Αττικής τις πρώτες αντιδράσεις από την απόφαση του δημάρχου να μεταφέρει τη λαϊκή αγορά σε ακατάλληλο δρόμο (σύμφωνα με τα σωματεία λαϊκών αγορών).

Ο Κώστας Κλειδαράς, το παιδί του λαού που στις προηγούμενες εκλογές θριάμβευσε με τη άρχουσα δημοτική Αρχή μαζεύοντας εκατοντάδες ψήφους, αλλά τελικά παραγκωνίστηκε από τον δήμαρχο, ανέδειξε το θέμα μέσα από τη δημόσια ομάδα του facebook.

Άμεση ωστόσο, ήταν και η αντίδραση της αντιπολίτευσης. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδημητρίου ζήτησε την άμεση συζήτηση για το θέμα της μετακίνησης της λαϊκής αγοράς.

Επίσκεψη πραγματοποίησε κλιμάκιο της Παράταξης “Ηράκλειο Μαζί” με επικεφαλής τον Γιώργο Παπαδημητρίου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου συζήτησε με επαγγελματίες και καταναλωτές και άκουσε τα παράπονα τους σχετικά με τη νέα χωροταξία της λαϊκής αγοράς.

Μετά την περιοδεία, ο Γιώργος Παπαδημητρίου προέβη στην παρακάτω δήλωση:

“Χωρίς διάλογο με τους ενδιαφερόμενους, ξαφνικά και αδικαιολόγητα λήφθηκε η απόφαση για μετακίνηση της λαϊκής αγοράς της οδού Κουντουριώτου.

Το θέμα πρέπει να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο και να ληφθεί η όποια απόφαση μετά από μελέτη”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ