Μωρό γλιστρά από τα χέρια ιερέα σε βάφτιση και βουτά μέσα στην κολυμπήθρα

Καρδιοχτύπησαν οι γονείς ενός μωρού στις ΗΠΑ κατά την διάρκεια της βάπτισης του, όταν αυτό έφυγε από τα χέρια του παπά με συνέπεια να χτυπήσει στην κολυμπήθρα και να κινδυνέψει να πνιγεί

ία βάπτιση που δεν πήγε καλά καθώς το μωρό γλίστρησε από τα χέρια του παπά και η καρδιά των γονέων πήγε στην… Κούλουρη! Και πως να μην τρομάξουν αφού από τα γέλια η βάπτιση κινδύνεψε να πνιγεί στα κλάματα, με το βρέφος να χτυπά με το πρόσωπο στην άκρη της κολυμπήθρας. Στην αρχή ο ιερέας ευλογεί το παιδί με νερό αλλά την επόμενη στιγμή γλιστράει από τα χέρια του.

Δείτε το βίντεο

Με τον παπά να έχει… κοκαλώσει, η μητέρα αρπάζει αστραπιαία το μωρό της, προσπαθεί να το παρηγορήσει, τυλίγοντάς το με μία κουβέρτα.

Ωστόσο, από το χτύπημα στην κολυμπήθρα και το σοκ, το βρέφος κλαίει γοερά και ασταμάτητα. Όλο το σκηνικό καταγράφηκε σε βίντεο, στο οποίο φαίνεται η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των γονέων και των νονών του μωρού, να στέκονται γύρω από την κολυμπήθρα εκκλησίας στις ΗΠΑ μαζί με τον ιερέα.

Δεν είναι γνωστό σε ποια αμερικανική Πολιτεία έγινε το βάπτισμα, ωστόσο στο τέλος του βίντεο ο πατέρας είναι χαμογελαστός, γεγονός που σημαίνει: τέλος καλό όλα καλά!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here