Τραγωδία στην Ηλεία: Το αεροσκάφος συνετρίβη 100 μέτρα από το πατρικό του πιλότου (vid)


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία στην Ηλεία, με τους δύο νεκρούς πιλότους του μονοκινητήριου αεροσκάφους – Αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής οι συνθήκες

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στη Χαριά Πύργου το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ιδιωτικό αεροσκάφος που είχε ξεκινήσει την πτήση του από το αεροδρόμιο Μεσολογγίου με δυο επιβαίνοντες, για άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια έπεσε σε κατοικημένη περιοχή.

Η ΕΡΤ μετέδωσε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το μονοκινητήριο αεροσκάφος, λίγα λεπτά πριν από τη συντριβή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αεροσκάφος συνετρίβη σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το πατρικό σπίτι του 58χρονου πιλότου. Εκείνη τη στιγμή, μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τα αδέλφια του, που έτρεξαν πρώτοι στο σημείο και είδαν το τραγικό θέαμα, τον αδελφό τους νεκρό μέσα στα συντρίμμια. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως είδαν το αεροσκάφος να κάνει περίεργους ελιγμούς στον αέρα. Ο 58χρονος ήταν πιλότος εδώ και 10 χρόνια και είχε μεγάλη εμπειρία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Το χωριό έχει βυθιστεί στο πένθος

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την Αερολέσχη Μεσολογγίου με προορισμό το φράγμα Πηνειού. Ο 57χρονος συγκυβερνήτης από το Μεσολόγγι, ήταν πολύ αγαπητός και μάλιστα ήταν εθελοντής στην ειδική ομάδα διάσωσης. Όπως μεταδόθηκε, ο άτυχος άνδρας συμμετείχε στο έργο κατάσβεσης στη μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι, ενώ σκόπευε να πάρει και δικό του μονοκινητήριο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ