Ο σύντροφός μου δεν θέλει να εργαστεί: Τι να κάνω

Παρόλο που παραμελούμε επίσης την αντίληψη του συζύγου ή του συντρόφου που βλέπει το άλλο άτομο να είναι απογοητευμένο και αποθαρρημένο χωρίς να γνωρίζει τι να κάνει. Τώρα, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχει μια περίεργη κατάσταση, εκείνη στην οποία το ταίρι δεν θέλει να εργαστεί. Μία από τις πιο σημαντικές μεταβλητές για την ψυχική υγεία είναι η ανεργία. Η έλλειψη ευκαιριών και η αδυναμία ανάπτυξης επαγγελματικών ή μισθών είναι σοβαροί τραυματισμοί για την αυτοεκτίμηση και την αυτοφροντίδα.

Έτσι, μελέτες όπως αυτές που διεξήχθησαν στο Πανεπιστήμιο Pompeu Fabra (Βαρκελώνη) δείχνουν ότι, κατά μέσο όρο, οι άνδρες τείνουν να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να υποφέρουν από κατάθλιψη λόγω αυτού του γεγονότος.  Τι μπορώ να κάνω εάν ο σύντροφός μου δεν θέλει να εργαστεί; Μην κρίνετε, μην προβλέπετε, μάθετε τι παρακινεί αυτήν την απόφαση. Εάν δεν διαθέτουμε πόρους και οικονομικό εισόδημα με διαλυτικό τρόπο, το πιο συνηθισμένο είναι να χρειαζόμαστε το μισθό και των δύο. Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα εάν αποφασίσετε μεταξύ των δύο, όπως αυτό για λόγους ανατροφής παιδιών, κάποιος μένει στο σπίτι.

Εάν δεν συμφωνείτε με αυτόν τον τρόπο ζωής, είναι καιρός να το αντιμετωπίσετε αυτό το άτομο. Κάντε τις προσδοκίες σας σαφείς: θέλετε κάποιον υπεύθυνο να βοηθήσει οικονομικά στη σχέση και τα έξοδα. Έχοντας μια δουλειά υπερβαίνει επίσης την οικονομική πτυχή, η εργασία είναι συνώνυμη με την υπέρβαση και την προσωπική ανάπτυξη.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here