Χρειάζομαι ξεκούραση: Ποια σημάδια δεν πρέπει να αγνοήσεις

Όταν πρέπει να ξεκουραστούμε, το σώμα μας συνήθως ενημερώνει με διαφορετικούς τρόπους. Η παράβλεψη αυτών των σημείων όχι μόνο δεν θα τερματίσει το πρόβλημα, αλλά συχνά το επιδεινώνει. Αυτά τα σημάδια είναι σημάδια άγχους, κόπωσης, αποθάρρυνσης, απογοήτευσης και πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Νιώθετε κουρασμένοι, πιο κουρασμένοι από το συνηθισμένο. Το να είσαι κουρασμένος λόγω παρατεταμένης ή / και έντονης σωματικής ή διανοητικής άσκησης είναι φυσιολογικό . Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι να σύρετε αυτή την κούραση μέρα με τη μέρα, καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, από την αρχή της εβδομάδας έως το τέλος, από τη στιγμή που σηκώνεστε μέχρι να κοιμηθείτε. Δεν μπορείτε να περάσετε την ημέρα χωρίς διεγερτικά. Είτε πρόκειται για καφεΐνη, αλκοόλ, καπνό, ζάχαρη ή οποιοδήποτε είδος ναρκωτικού, η εξαπάτηση του σώματος με διεγερτικά προσφέρει μόνο μια προσωρινή λύση στην κούραση. Στην πραγματικότητα, μακροπρόθεσμα, οι πιθανότητες είναι υψηλές ότι θα το κάνουν χειρότερο. Για αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε υψηλότερη δόση αυτών των διεγερτικών για να επιτύχουμε το ίδιο αποτέλεσμα.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη μνήμη των πληροφοριών. Η κούραση και το άγχος μπορεί να σας δυσκολέψει να θυμηθείτε τις πιο απλές πληροφορίες. Εάν διαπιστώσετε ότι συχνά ξεχνάτε απλά πράγματα όπως το πού βάζετε τα κλειδιά ή δεν θυμάστε να προσθέσετε ένα βασικό συστατικό όταν μαγειρεύετε, συγχέετε κοινά πράγματα ή μετακινείτε αντικείμενα, πιθανότατα χρειάζεστε ένα διάλειμμα: επανεκκινήστε το μυαλό σας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here