Ζέτα Δούκα: Ο Κιμούλης με έβριζε και με κλώτσησε

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ζέκα Δούκα εξομολογήθηκε ότι καθόλη τη διάρκεια της θεατρικής σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο μια γνώση που μου έκανε καλό» όσον αφορά στην υγεία της και τα διατροφικά προβλήματα που είχε, ενώ μίλησε για τα γεγονότα που βρίσκονται στο επίκεντρο των ημερών μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση.

Η ίδια αποκάλυψε ότι κατά την περίοδο της συμμετοχής της στη θεατρική παράσταση «Πιο κοντά» υπέστη μεγάλης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, ενώ περιέγραψε: «Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού», τονίζοντας: «Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας».

Το αποκορύφωμα της βιαιότητας ήταν όταν μια φορά την κλώτσησε και την έβρισε. Η Ζέτα Δούκα εξέφρασε ότι είχε αποφασίσει να κλείσει το θέατρο λόγω αυτών των συμπεριφορών, πράγμα που τελικά δεν έγινε μετά από συνομιλία με τον επιχειρηματία του θεάτρου.

Μιλώντας για την οικογένεια της είπε: «Η απόφαση να κάνει μια γυναίκα ένα παιδί είναι δική της, αλλά ο πατέρας αποτελεί θεμέλιο λίθο στην απόφαση αυτή». Ο σύντροφός της, Μιχάλης, όπως υπογράμμισε «ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή μου» αλλάζοντας τα ως τότε δεδομένα ότι ο ρόλος της μητέρας δεν ήταν για εκείνη.

Η Ζέτα Δούκα μίλησε και για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού της, της Θάλειας. «Έχει πάρει φόρα η ζωή μου, στα πράγματα που πρέπει να παρακολουθήσω και με αφορούν, έχω γίνει πιο υπεύθυνος άνθρωπος σε σχέση με τον κόσμο που θα της παραδώσω, έχω σταματήσει να φοβάμαι τόσο πολύ, έχω σταματήσει να δίνω σημασία στα λόγια όσων δεν με γνωρίζουν, ενώ δεν με αφορούν πλέον οι μικρότητες».

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here