Λουτρό με θαλασσινό αλάτι: Ποια τα οφέλη

Τα λουτρά με θαλασσινό αλάτι είναι γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, καθώς και για την ικανότητά τους να χαλαρώνουν το άγχος και να ενισχύουν τη συνολική υγεία σας.

Πώς να κάνετε μπάνιο με θαλασσινό αλάτι; Όταν κάνετε μπάνιο με θαλασσινό αλάτι για χαλάρωση, ο αισθητικός Holly Cutler συνιστά τα ακόλουθα βήματα: Προσθέστε 1/4 του φλιτζανιού θαλασσινό αλάτι σε μπανιέρα κανονικού μεγέθους για να έχετε άνεση. Στοχεύστε σε θερμοκρασία νερού δύο βαθμούς πιο ζεστή από τη θερμοκρασία του σώματός σας προκειμένου να απολαύσετε τα θεραπευτικά οφέλη του θαλασσινού λουτρού. Μουλιάστε στη μπανιέρα για 15 έως 20 λεπτά ή όσο επιθυμείτε. Όταν τελειώσετε το μπάνιο σας, στεγνώστε και απλώστε μια ενυδατική κρέμα στο δέρμα σας. Ανάλογα με το μέγεθος του σώματος και την κατάσταση του δέρματός σας, μπορείτε να προσθέσετε έως και 2 φλιτζάνια θαλασσινό αλάτι σε ζεστό νερό σε μια μπανιέρα κανονικού μεγέθους.

Ακολουθεί μια εύχρηστη DIY συνταγή απολέπισης με θαλασσινό αλάτι: Χρησιμοποιήστε 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο ως βάση. Στην πορεία, ανακατέψτε το λάδι με 1 φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι. Προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριων ελαίων, δικής σας επιλογής, για να δώσετε στο μείγμα το άρωμα που σας αρέσει. Αφού ανακατέψετε όλα τα συστατικά μαζί σε ένα μπολ, κάντε μασάζ στο δέρμα και αφήστε το να καθίσει για λίγα λεπτά. Μπορείτε να ξεπλύνετε με τα χέρια σας ή/και ένα απαλό πανί.

Η επιλογή θαλασσινού λουτρού όχι μόνο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, αλλά μπορεί επίσης να σας ανακουφίσει από τυχόν πόνους των αρθρώσεων. Το λουτρό με θαλασσινό αλάτι το βράδυ μπορεί επίσης να προάγει καλύτερο ύπνο. Στην αγορά θα βρείτε μια ποικιλία προϊόντων θαλασσινού αλατιού σε συνδυασμό με άλλα συστατικά και αρώματα που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε την εμπειρία σας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here