Σήφης Βαλυράκης: Δεν πρόκειται για ατύχημα τελικά σύμφωνα με μαρτυρίες – Τι προηγήθηκε της πτώσης του στη θάλασσα

Σήφης Βαλυράκης: Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τα οποία απομακρύνουν το ενδεχόμενο ο θάνατος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, στα νερά του Ευβοϊκού να οφείλεται σε ατύχημα. Τι προηγήθηκε της πτώσης του στη θάλασσα και του μοιραίου τραυματισμού του από προπέλα σκάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που προκύπτουν από μαρτυρίες, ο 78χρονος Σήφης Βαλυράκης, δεινός κολυμβητής και ψαροντουφεκάς, λίγο πριν βρεθεί στη θάλασσα από το φουσκωτό του, είχε δεχθεί παρενόχληση από άλλο σκάφος.

Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν το άλλο σκάφος να κάνει κύκλους γύρω από το μικρό φουσκωτό τού πρώην υπουργού προκαλώντας κυματισμό και ίσως αυτή να ήταν η αιτία που βρέθηκε στο νερό.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανόν ο πρώην υπουργός να μην τραυματίσθηκε από την προπέλα του δικού του σκάφους, τραυματισμός που αποδείχθηκε μοιραίος.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το άλλο σκάφος, το οποίο εμπλέκεται στο συμβάν που οδήγησε στον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, είδε το φουσκωτό να απομακρύνεται χωρίς να υπάρχει κανείς επάνω, αλλά δεν αντέδρασε.

Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι από ποια προπέλα τελικά τραυματίσθηκε θανάσιμα ο πρώην υπουργός και αν ήταν σε γνώση του ή των επιβαινόντων στο άλλο σκάφος τι είχε συμβεί μετά την πτώση του στη θάλασσα.

Οι αποκαλύψεις αυτές ανατρέπουν πλήρως την υπόθεση που είχε αποδοθεί σε ατύχημα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here