Γλυκά Νερά: Σε σοκ η μητέρα της Καρολάιν – «Αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»


Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η μητέρα της Καρολάιν όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειάς της 20χρονης

Την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει η μητέρα της Καρολάιν μετά τη δολοφονία της κόρης της από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά περιέγραψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν η μητέρα της δεν μπορούσε να παραστεί ως πολιτική αγωγή και γι’ αυτό εξουσιοδότησε τον ίδιο να προχωρήσει στην κίνηση αυτή.

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας στη δεύτερη κηδεία καθώς κατάλαβε ότι αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν παραπέμποντας στα όσα κατέγραψαν οι κάμερες στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τη δολοφονία της 20χρονης.

Ο ίδιος ρωτήθηκε και για το θέμα της μικρής Λυδίας απαντώντας ότι «πρέπει να το αντιμετωπίσουμε άμεσα και γι’ αυτό θα θα επισκεφθούμε τον εισαγγελέα ανηλίκων».

«Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.

Μεταφέροντας, δε, την θέση της μητέρας της 20χρονης κοπέλας είπε ότι «με τους γονείς του δράστη έχει άριστη σχέση. Με αμοιβαία κατανόηση και αγάπη θα μπορέσουμε να βρούμε την ιδανικότερη λύση».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ