Γλυκά Νερά: Ξεκίνησαν οι κινήσεις των εισαγγελέων ανηλίκων για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας


Γλυκά Νερά: Η διαδικασία για την απόδοση της επιμέλειας του παιδιού της Καρολάιν και του Μπάμπη είναι σε εξέλιξη- Έρευνα και για διαρροή της δικογραφίας

Στο επίκεντρο της μέριμνας των εισαγγελικών αρχών βρίσκεται το ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας καθώς μετά τη δολοφονία της μητέρας της στα Γλυκά Νερά και την ομολογία του φόνου από τον πατέρα της, πρέπει να βρεθεί το ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της.

Ήδη έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες οι δύο εισαγγελείς Ανηλίκων, υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου. Μάλιστα, έχουν διαβιβαστεί οι απαραίτητες παραγγελίες στους αρμόδιους κοινωνικούς λειτουργούς προκειμένου να έρθουν σε επαφή και με τις δυο οικογένειες.

Αφού εξετάσουν το οικογενειακό περιβάλλον και των δυο πλευρών, θα συντάξουν τις εκθέσεις τους, που θα αποτελέσουν τη βάση για την κρίσιμη απόφαση της επιμέλειας της μικρής Λυδίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι –όπως έχουν δηλώσει οι δικηγόροι και των δυο πλευρών– οι δυο οικογένειες βρίσκονται σε συνεννόηση για το θέμα της επιμέλειας του παιδιού, ενώ η Εισαγγελία Ανηλίκων αναμένεται να κινηθεί γρήγορα προκειμένου το κοριτσάκι να εγκατασταθεί κάπου μόνιμα.

Την ίδια στιγμή, η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη διαρροή της δικογραφίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ