Γλυκά Νερά – Αναγνωστόπουλος: «Ζητώ συγγνώμη – Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω»


Τώρα φαίνεται να αντιλαμβάνεται το κακό που έχει κάνει – Στον Κορυδαλλό ο 33χρονος πιλότος.

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (22/06) ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν Κούρτς στις 10 Μαΐου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε η άμεση προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Αναγνωστόπουλος, λίγο πριν ξεκινήσει η μεταγωγή του για τις φυλακές Κορυδαλλού ζήτησε και πάλι συγγνώμη λέγοντας: «Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη. Μακάρι να μπορούσα το χρόνο πίσω, αλλά δεν γυρνάει».

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν κλήθηκε σήμερα να δώσει απαντήσεις για το αποτρόπαιο έγκλημα του, αλλά και την «παράσταση» που έστησε επί 37 ημέρες υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του δολοφονήθηκε από ληστές που μπήκαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος χαρακτηρίστηκε ως άνθρωπος «χωρίς αναστολές», τόσο από τον τρόπο δολοφονίας της 20χρονης Καρολαϊν, όσο και από την μετέπειτα συμπεριφορά του με την σκηνοθετημένη ληστεία και η την παράπλανησης των αρχών.

Τι είπε ο δικηγόρος του

Για νέα στοιχεία που μπήκαν στη δικογραφία, αλλά και για κάποια που αναμένονται έκανε λόγο ο δικηγόρος του 33χρονου πιλότου, Αλεξανδρος Παπαϊωαννιδης.

«Πρόκειται για μια πολύωρη ανάκριση οπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψην μας» είπε ο κ. Παπαϊωαννιδης μετά την προφυλάκιση του 33χρονου, ο οποίος οδηγείται στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

«Σας μεταφερω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου. Ο ίδιος κατέληξε στην απολογία του: «μακάρι να μπορούσα το χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει». Ζήτησε την τιμωρία του και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του. Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ