Συναισθηματικά ανώριμος: Απέφυγε να κάνεις ραντεβού με τέτοιο τύπο

Θεωρητικά, θα σκεφτόσασταν ότι θα ήταν κάπως εύκολη αυτή η σχέση. Αλλά μέχρι τώρα όλοι ξέρουμε και, αν δεν ξέρεις ακόμα, έχεις κάτι να μάθεις. Ναι, είμαστε κοινωνικό είδος και ναι, είμαστε φτιαγμένοι για να ερωτευόμαστε, και ναι (κυρίως) όλοι μας θέλουμε το σεξ…τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Όπως φαίνεται, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά. Πολλοί από αυτούς είναι απρόβλεπτοι. Αλλά ευτυχώς, τα περισσότερα προβλήματα είναι εξαιρετικά προβλέψιμα όταν τα καλοσκεφτείς. Οπότε, σας παρακαλώ, πάρτε ένα λεπτό και σκεφτείτε αυτή τη σειρά, “Ποτέ μην βγαίνεις με κάποιον που….” Μέχρι στιγμής έχουμε πάει πάνω από 3 είδη αντρών καμία γυναίκα με το μυαλό της δεν θα συνέχιζε να βγαίνει ραντεβού. Πρώτον, ένας άντρας που δεν μπορεί να μιλήσει για σεξ. Γιατί όχι αυτόν; Γιατί οι ενήλικες ρομαντικές σχέσεις περιλαμβάνουν φυσικά το σεξ. Είναι ένα νόμιμο μέρος της σχέσης και θα χρειαστεί κάποιες συζητήσεις εδώ και εκεί με την πάροδο του χρόνου για να καταλάβουμε ποιοι είμαστε (ως άτομα), τι μας αρέσει (ως ζευγάρι), και τις δεξιότητες για να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα που προκύπτουν.

Δεύτερον, σας συμβουλεύουμε να μην βγείτε ποτέ με κάποιον που δεν μπορεί να αγκαλιάσει την ισότητα. Ξέρω, ξέρω, ακούγεται πολιτικό, αλλά, πραγματικά, δεν είναι η ιδέα ότι δύο από εσάς αξίζει κατά κάποιο τρόπο αυτό που έχετε στο μυαλό σας για το μέλλον σας μαζί; Υπονοείται σωστά; Η ισότητα προσφέρει, εξάλλου, τη μόνη ρεαλιστική λύση για τη μοναξιά. Τρίτον… Ποτέ μην βγαίνεις με κάποιον που δεν μπορεί να δεσμευτεί .

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here