Γκόρντον Τσανγκ: “Ο Fauci θα έπρεπε να είχε προβλέψει ότι η covid-19 θα ήταν πολύ μεταδοτική”

Γκόρντον Τσανγκ: Ο Daszak «επαναχρησιμοποιήθηκε» από την επιτροπή COVID-19. Το tweet τoυ Lancet είπε ότι οι συγγραφείς εκείνη την εποχή δήλωσαν ότι δεν υπήρχαν ανταγωνιστικά συμφέροντα. Ο Fauci «έπρεπε να μάθει» για την COVID το 2019, απέτυχε να βοηθήσει να κλείσει τα σύνορα των ΗΠΑ: Τσανγκ Ο ανώτερος συνεργάτης του Ινστιτούτου Gatestone, Γκόρντον Τσανγκ, υποστηρίζει ότι ο Δρ Anthony Fauci θα έπρεπε να είχε προβλέψει ότι η μολυσματική ασθένεια θα ήταν πολύ μεταδοτική. Το Lancet, ένα σεβαστό βρετανικό ιατρικό περιοδικό, ενημέρωσε τα προφίλ των μελών της Επιτροπής COVID-19 και είπε ότι ο Peter Daszak, πρόεδρος της EcoHealth Alliance, «επαναχρησιμοποιήθηκε» για να εργαστεί για την προέλευση της πανδημίας.

Το περιοδικό πήρε το Twitter τη Δευτέρα για να απευθύνει μια επιστολή που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό από τον Φεβρουάριο του 2020 με τίτλο, “Δήλωση για την υποστήριξη των επιστημόνων, των επαγγελματιών της δημόσιας υγείας και των ιατρικών επαγγελματιών της Κίνας καταπολέμησης της COVID-19” Η επιστολή έγραφε, εν μέρει: “Συμμεριζόμαστε έντονα για να καταδικάσουμε τις θεωρίες συνωμοσίας που υποδηλώνουν ότι η COVID-19 δεν έχει φυσική προέλευση”.

Ο γερουσιαστής Lindsey Graham είπε στην «Hannity» νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η επιστολή ήταν «σαν τον φάκελο της Ρωσίας ξανά». “Βρωμάει στον ψηλό παράδεισο. Αυτή είναι η πύλη εργαστηρίου, η πύλη της Κίνας, καλέστε την ό,τι θέλετε να την ονομάσετε”, είπε.

Το tweet τoυ Lancet ανέφερε ότι οι συγγραφείς τότε δεν δήλωσαν ανταγωνιστικά ενδιαφέροντα, αλλά “ορισμένοι αναγνώστες αμφισβήτησαν την εγκυρότητα αυτής της αποκάλυψης”.

Το περιοδικό είπε ότι επικοινώνησε με τους 27 συγγραφείς για να ρωτήσει εάν είχαν κάποιο ενδιαφέρον να ενημερώσουν τις γνωστοποιήσεις τους και ο Daszak επέλεξε να “επεκταθεί στις δηλώσεις αποκάλυψης”.

Η δήλωση του Daszak ανέφερε ότι πληρώνεται “αποκλειστικά με τη μορφή μισθού από την EcoHealth Alliance”.

Η δήλωση ανέφερε ότι η χρηματοδότηση για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό προέρχεται από διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και μη κυβερνητικές πηγές, οι οποίες αναφέρονται δημόσια

Ο Dascazk και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός δεν έλαβαν χρηματοδότηση από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.

Η αποκάλυψη του Daszak ανέφερε ότι “εντάχθηκε στην κοινή παγκόσμια μελέτη του ΠΟΥ-Κίνας σχετικά με τη ζωική προέλευση του SARS-CoV-2 προς το τέλος του 2020 και είναι επί του παρόντος μέλος”.

“Σύμφωνα με τους κανόνες του ΠΟΥ, αυτό το έργο αναλαμβάνεται από ανεξάρτητο ιδιώτη εμπειρογνώμονα όχι ως μέλος του προσωπικού της EcoHealth Alliance”, ανέφερε το προσάρτημα.

Το έργο της EcoHealth Alliance στην Κίνα “περιλαμβάνει την εκτίμηση του κινδύνου ιογενών διαρροών σε όλη τη διεπαφή άγριων ζώων και περιλαμβάνει συμπεριφορές και ορολογικές έρευνες ανθρώπων, καθώς και οικολογικές και ιολογικές αναλύσεις ζώων.”

Μερικές από τις εργασίες αφορούσαν την ταυτοποίηση ιού κορωνοϊού που σχετίζεται με το SARS και “έναν μικρό αριθμό ανασυνδυασμένων κορωνοϊών νυχτερίδας για την ανάλυση της εισόδου των κυττάρων και άλλων χαρακτηριστικών των κορωνοϊών νυχτερίδας για τα οποία υπάρχουν μόνο οι γενετικές αλληλουχίες.”

Το σημείωμα ανέφερε ότι όλες οι εργασίες έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες επιτροπές. Οι EcoHealth, The Lancet και Daszak δεν απάντησαν αμέσως σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την ώρα της Fox News.

Ο Daszak έχει εμφανιστεί σε πολλούς ελέγχους και αναφορές πολλών μέσων κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, διασκορπίζοντας την ιδέα ότι ο κορωνοϊός εμφανίστηκε κατά λάθος από το εργαστήριο.

Ο οργανισμός του Daszak που εδρεύει στη Νέα Υόρκη έστειλε επιχορηγήσεις 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων σε Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας στο εργαστήριο Wuhan μεταξύ 2014 και 2019, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

To Lancet δεν εξήγησε ακριβώς γιατί επαναχρησιμοποιήθηκε ο Daszak.

Η Daily Mail ανέφερε για πρώτη φορά την ενημέρωση του προφίλ και είπε ότι ήταν ο Ντάσακ που βοήθησε στην οργάνωση της επιστολής.

Ο Δρ Anthony Fauci, ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας για τις ασθένειες της χώρας, δέχθηκε αυξανόμενη πίεση από τους Ρεπουμπλικάνους για χρηματοδότηση του Ινστιτούτου ιολογίας του Γουχάν.

Ο γερουσιαστής Tom Cotton, R-Ark., δήλωσε ότι ο Fauci και το NIH πρέπει να «γίνουν καθαροί» εν μέσω ισχυρισμών ότι τα δολάρια των φορολογουμένων των ΗΠΑ χρηματοδότησαν την έρευνα «κέρδους λειτουργίας» στο εργαστήριο.

Ο Fauci, επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), δήλωσε ότι τα χρήματα δεν χρησιμοποιήθηκαν για την έρευνα της λειτουργίας, αλλά για τη μελέτη νυχτερίδων.

Ο Fauci έδωσε μια ευρεία συνέντευξη νωρίτερα αυτό το μήνα που επικεντρώθηκε κυρίως στην προέλευση του κορωνοϊού και ρωτήθηκε αν πίστευε ότι οι δικοί του οργανισμοί θα μπορούσαν να έχουν οποιαδήποτε ευθύνη για την παγκόσμια πανδημία. ”

Λέτε πραγματικά ότι εμπλεκομαστε γιατί δώσαμε σε ένα ίδρυμα 120.000 δολάρια ετησίως για την παρακολούθηση των νυχτερίδων;” ρώτησε, σύμφωνα με τους Financial Times.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ