Γλυκά Νερά: Τα κενά και οι αντιφάσεις της απολογίας – Που επέμειναν ανακριτής και εισαγγελέας


Δολοφονία Γλυκά Νερά: Το «κουβάρι» του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά προσπαθεί να ξετυλίξει η Δικαιοσύνη – Στο κελί του σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Καταιγισμό ερωτήσεων δέχτηκε ο 33χρονος πιλότος, σχετικά με τον τρόπο που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν, αλλά και εάν προσπάθησε να την επαναφέρει.

Μάλιστα, όπως σχολίαζαν δικαστικές πηγές, «η εκδοχή του έχει πολλές τρύπες και αρκετά κενά», αφού δεν κατάφερε να δώσει απαντήσεις σε απλές ερωτήσεις, όπως το πώς αντιλήφθηκε ότι το 20χρονο κορίτσι είναι νεκρό.

Ο κατηγορούμενος αν και ρωτήθηκε κατ΄επανάληψη αν και τι έπραξε όταν είδε να μειώνονται οι αντιστάσεις της Καρολάιν, εκείνος φέρεται να μην έκανε τίποτα. Όταν ερωτήθηκε σχετικά με το πώς έγινε το έγκλημα, εκείνος φέρεται να είπε, ότι έγειρε το σώμα του και είχε το ένα χέρι κάτω από το μαξιλάρι και με το άλλο χέρι πίεζε το κεφάλι της.

Μάλιστα, επέμεινε ότι δεν αντέδρασε η Καρολαιν στις πιέσεις που της ασκούσε, χωρίς όμως να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα. Ο κατηγορούμενος φέρεται να μην ξεκαθάρισε ούτε το πώς κατάλαβε ότι το κορίτσι ήταν νεκρό, ενώ φέρεται να απάντησε αρνητικά στο εάν προσπάθησε να την επαναφέρει. «Κατάλαβα ότι πέθανε, δεν έκανα κάτι μετά» φέρεται να είπε.

Μόλις συνειδητοποίησε το έγκλημα του, φέρεται να περιέγραψε ότι για τα πρώτα πέντε λεπτά προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι έκανε και να οργανώσει τις επόμενες κινήσεις του, προκειμένου -όπως φέρεται να είπε- να μην μείνει το παιδί και χωρίς τον πατέρα του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι περιέγραψε στους δικαστικούς λειτουργούς πως έπειτα από τα πέντε πρώτα λεπτά, σηκώθηκε και σκότωσε το σκυλάκι της οικογένειας βάζοντας το πρώτο λιθαράκι για την εξέλιξη του σχεδίου της στημένης ληστείας που υποστήριζε επίσης 37 ημέρες. Ωστόσο, κατά την απολογία του φέρεται να έλεγε συνεχώς πως του αξίζει να τιμωρηθεί, υπογραμμίζοντας όμως ότι δεν είναι το «τέρας» που παρουσιάζουν τα μέσα ενημέρωσης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ