Άρση μέτρων: Τέλος οι μάσκες από Πέμπτη σε εξωτερικούς χώρους – Χωρίς self test οι εμβολιασμένοι


Χωρίς self test θα μπορούν οι εμβολιασμένοι να προσέρχονται στο χώρο εργασίας τους, όπως ανακοίνωσε η Βάνα Παπαευαγγέλου.

Χωρίς τη διενέργεια self test θα μπορούν οι πλήρως εμβολιασμένοι να μεταβούν στην εργασία τους, όπως ανακοίνωσε η Βάνα Παπαπευαγγέλου στην ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Η κυρία Παπαευαγγέλου τόνισε ότι η ζωή μας επιστρέφει στην κανονικότητα. Ανακοίνωσε ότι η επιτροπή δέχθηκε να εξαιρούνται από τα self test οι πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι.

Επίσης η επιτροπή, τόνισε, εισηγήθηκε να μην γίνεται χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους όπου δεν υπάρχει συνωστισμός.

«Δεν πετάμε τις μάσκες», είπε καθώς η λογική μας δείχνει που παραμένει απαραίτητη.

Η κ. Βάνα Παπαευαγγέλου έκανε λόγο για μια πολύ ευχάριστη εικόνα, επισημαίνοντας πως ο δείκτης θετικότητας στην Ελλάδα έχει πέσει στο 1,3%.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ενδιάμεση ηλικία των νέων κρουσμάτων καταγράφεται στα 32 έτη, επισημαίνοντας ότι λόγω των διακοπών εμφανίζονται κρούσματα σε πολύ νεαρές ηλικίες.

Όπως είπε, αν και ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων μειώθηκε στις 4.000, υπάρχει ακόμα σοβαρός κίνδυνος για τις τουριστικές περιοχές.

Έτσι, οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως, δεν θα έχουν την υποχρέωση να κάνουν self test για να μεταβούν στο χώρο εργασίασς τους.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ