Τσιγγάνα ψυχή: Πώς θα την καταλάβεις από μακριά

Τα πράγματα που αναφέρονται παρακάτω σας δίνουν τη δυνατότητα να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά σε όλα τα ασυνήθιστα αλλά απίστευτα στοιχεία που ορίζουν ένα κορίτσι με μια τσιγγάνικη ψυχή. Τα συναισθήματα είναι η κατευθυντήρια γραμμή της. Σκέφτεται πάρα πολύ και αισθάνεται πάρα πολύ. Είναι ενστικτώδης και πολύ ευαίσθητη στις ανάγκες των άλλων, αλλά δεν παραμελεί τις δικές της.

Το κακό με το ότι είναι εξαιρετικά συναισθηματική είναι ότι μπορεί να πληγωθεί εύκολα. Ό,τι κάνουν οι άλλοι, την αγγίζουν  στην καρδιά. Τα συναισθήματά της δεν έχουν “εξημερώνονται”. Μπορεί να γίνει πολύ χαρούμενη και πολύ λυπημένη με την ίδια ευκολία. Ευτυχώς, μπορεί να αφήσει γρήγορα τα αρνητικά συναισθήματα. Βασίζεται στη διαίσθησή της. Πάντα ακολουθεί την ψυχή της ό,τι και να γίνει. Δεν φοβάται να ρισκάρει και να ζήσει σε αβεβαιότητα. Είναι γενναία αν και μπορεί να φαίνεται απερίσκεπτη μερικές φορές. Γνωρίζει ποια είναι και αποφασίζει να εξαρτηθεί από τη διαίσθησή της. Είναι περιπετειώδης… Ζει τη ζωή της στο έπακρο, με τις βαλίτσες της πάντα έτοιμες να φύγουν.

Η ρουτίνα δεν είναι το θέμα της. Της αρέσει η αλλαγή, και πάντα ψάχνει για κάτι νέο. Της αρέσει η ποικιλομορφία, γι’ αυτό της αρέσει να γνωρίζει νέους ανθρώπους σε νέα μέρη και να ακούει τις ιστορίες τους. Διαφορετικά, μπορεί να βαρεθεί εύκολα. Είναι bohemian . Το πνεύμα της είναι άγριο και ελεύθερο. Αρνείται να δεσμευτεί από συμβάσεις. Δεν αφήνει τους κανόνες της κοινωνίας να υπαγορεύουν τι να κάνουν. Απεχθάνεται όλους όσοι της λένε πώς να ζήσει τη ζωή της. Έχει το δικό της μονοπάτι να ακολουθήσει και τα δικά της ποτάμια να διασχίσει.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here