Άρση μέτρων – Χαρδαλιάς: Όλες οι αλλαγές σε εστίαση, απαγόρευση κυκλοφορίας, παραλίες, γάμους


Άρση lockdown: Οι ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, στη διάρκεια της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα.

Τις αλλαγές μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, σχετικά με την κατάργηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, τις αλλαγές στην εστίαση, τις παραλίες και τις δεξιώσεις.

Σήμερα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη έκαναν τις ανακοινώσεις, οι οποίες προέκυψαν μετά από μία πολύωρη συνεδρίαση των ειδικών του υπ. Υγείας.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, αποφασίστηκε η μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, όπου δεν υπάρχει συνωστισμός, το οποίο και θα ισχύει από αύριο στις 5 το πρωί. Ωστόσο, ισχύει κανονικά η διατήρηση της μάσκας σε εσωτερικούς χώρους.

Επίσης, από τη Δευτέρα (28/06):

– Άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας

– Όχι self test σε εμβολιασμένους εργαζόμενους, εάν έχουν περάσει 15 ημέρες από τον εμβολιασμό

Εστίαση: 10 άτομα ανά τραπέζι

Δεξιώσεις με 300 άτομα

– Οργανωμένες παραλίες: 120 άτομα ανά 1000 τ.μ.

Περισσότερα σε λίγο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ