Αξία και εκτίμηση: Μερικά από τα οφέλη της αναγνώρισης

Όταν ζούμε στην κοινωνία, περιμένουμε την αναγνώριση του άλλου από την άποψη της αναφοράς (πηγή πληροφοριών) και την ενίσχυση του τρόπου δράσης μας, της σκέψης ή της πρότασης (στάση) σε μια κατάσταση. Ακριβώς, στη συγκρότηση ενός ατόμου, οι άλλες προϋποθέσεις είναι η εικόνα που διαμορφώνεται, ειδικά κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής . Εκτός από την ενθάρρυνση, το παιδί πρέπει να αισθάνεται προστατευμένο από την κακοκαιρία, την αγάπη, την αγάπη και τον σεβασμό.

Με αυτόν τον τρόπο, η ψυχή σας διαμορφώνεται με υγιή τρόπο, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Το εξωτερικό θα είναι ένας ουσιαστικός ρυθμιστής των επιθυμιών και των αναγκών σας. ένα οικοσύστημα στο οποίο πρέπει να προσαρμοστεί για να επιβιώσει στην κοινωνία. Όπως μπορούμε να δούμε, ο άλλος παίζει ουσιαστικό ρόλο στα διάφορα στάδια της ζωής . Κατά τη γέννηση, οι γονείς / κηδεμόνες παίζουν κρίσιμο ρόλο. Όταν προχωρούμε σε μεταγενέστερα στάδια, ο κύκλος επιρροής διευρύνεται, έτσι ώστε να μην παύουμε ποτέ να είμαστε ευαίσθητοι στις πράξεις των άλλων.

Επιπλέον, μέσα σε όσα μας δίνουν ή παίρνουν οι άλλοι από εμάς, μπορούμε να τοποθετήσουμε την αναγνώριση, η οποία σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως ενισχυτής μιας συμπεριφοράς και της ιδέας που έχουμε για τον εαυτό μας. Μερικά από τα οφέλη της αναγνώρισης είναι τα εξής: Υποστηρίζει μια υγιή ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης. Ενισχύει τις κοινωνικές σχέσεις. Η αναγνώριση ενισχύει τις κοινωνικές σχέσεις . Είτε σε προσωπικό είτε επαγγελματικό επίπεδο, το άτομο που αναγνωρίζεται θα αισθανθεί εξουσιοδοτημένο. Βελτιώνει το επίπεδο προσωπικής ικανοποίησης. Σίγουρα το επίπεδο προσωπικής ικανοποίησης βελτιώνεται σημαντικά όταν υπάρχει αναγνώριση , ειδικά όταν μιλάμε για δουλειά.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here