Λάκης Λαζόπουλος: «Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι – Έπαθα θρόμβωση»


Ένα δύσκολο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πέρασε ο Λάκης Λαζόπουλος καθώς βρέθηκε στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην εφημερίδα τα «Νέα», για την περιπέτεια της υγείας του, καθώς βρέθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας, συγκεκριμένα ανέφερε, «το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του».

Για τα αίτια της θρόμβωσης, ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά, «οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός από τη γιατρό, κα Πλωμαρίτου, τον βασικό μου γιατρό, κ. Πολιτάκη και τον κ. Αζά. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευσης».

«Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση»

Κλείνοντας, ο ηθοποιός είπε, ότι μάλλον η θρόμβωση είναι παρενέργεια του εμβολίου για τον κορονοϊό. «Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου. Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ