ΒDSM : Σκοτεινές σεξουαλικές επιθυμίες


Το BDSM σημαίνει δουλεία, πειθαρχία, σαδισμό και μαζοχισμό. «Αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι είχατε μια υπερβολική μητέρα ή πατέρα και εξοικειωθείτε με την ιδέα να είστε δεμένοι και να ξεπεραστούν από ένα αντικείμενο αγάπης». Άλλες πιθανές ερμηνείες περιλαμβάνουν την επιθυμία ελέγχου ή την επιθυμία άλλων να αναλάβουν πρωτοβουλία.

Τι να κάνετε για αυτό:
  • Όταν ένας σύντροφος θέλει να δοκιμάσει BDSM ή παιχνίδια, αλλά ο άλλος σύντροφος δεν ενδιαφέρεται, λέει να πει απαλά στον σύντροφό σας τι ακριβώς θέλετε να δοκιμάσετε. Να είστε ξεκάθαροι ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτούς ως σύντροφό σας και προσφέρετε να ανταλλάξετε τη χάρη δοκιμάζοντας κάτι που ο σύντροφός σας θα απολαύσει.
Στοματικό σεξ
  • Αυτό το όνειρο θα μπορούσε να σημαίνει ότι μεγάλωσε με άμεσα ή μυστικά μηνύματα ότι το στοματικό σεξ είναι αηδιαστικό και ανεπιθύμητο, αλλά κρυφά, το επιθυμείτε.
  • Πολλοί άνθρωποι διστάζουν να κάνουν στοματικό σεξ, παρόλο που μερικοί από αυτούς τους λατρεύουν να το λαμβάνουν», . Γι ‘αυτό είναι καλύτερο να ενθαρρύνετε μια ανοιχτή συζήτηση μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας για να εξερευνήσετε τι προκαλεί την αποστροφή και αν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει για να γίνει πιο άνετο.

Σεξ με μαθητή ή δάσκαλο

  • Αυτό το όνειρο μπορεί να είναι δείκτης ενός ατόμου που, για παράδειγμα, είχε έναν γοητευτικό, ναρκισσιστικό πατέρα που τους στερούσε τη συνεχή προσοχή. Φαντασιάζονται για το συνολικό αίσθημα του ότι αγαπήθηκαν πλήρως από μια φιλανθρωπική προσωπικότητα.
  • Εάν έχετε αυτό το όνειρο επειδή ζητάτε την προσοχή ενός αρχηγού, ο Walfish λέει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καταλάβετε ποιος είναι πραγματικά που θέλετε να αγαπήσετε.
  • Ανάλογα με τη σχέση με αυτό το άτομο, και αν εξακολουθείτε να έχετε σύγκρουση για αυτό, μπορεί να είστε σε θέση απλώς να το διαγράψετε ή να αποφασίσετε να μιλήσετε με έναν επαγγελματία σχετικά με την εργασία μέσω των συναισθημάτων σας.

Ακολουθεί βίντεο για το BDSM

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ