Κατερίνα Στανίση: Εξομολογήθηκε άγνωστες στιγμές της ζωής της [pic,vid]

Η τραγουδίστρια μίλησε για την συνεργασία της με τα δυνατά ονόματα της λαϊκής μουσικής, λέγοντας: “Όταν δούλευα με τον Ζαμπέτα είχε μπει μέσα στο καμαρίνι μου και τους είχε διώξει όλους γιατί κάπνιζαν. Με αγαπούσε πολύ. Ο Ζαμπέτας έκανε πολιτική. Ήμουν τυχερή που έκανα ντουέτο με τον Καζαντζίδη. Σπάνια φωνή. Ήμασταν στο στούντιο και γράφαμε και πήρε ο κουμπάρος του και λέει “να έρθουμε και εμείς;”. Με έπιασε πανικός. Ήρθαν άκουσαν το δικό μου τραγούδι και μου λέει μετά, “θες να ακούσεις και το δικό μου;” μέσα μου έκανα το σταυρό μου να μου πει να το πούμε μαζί. Έτσι κι έγινε. Έγινε χαλασμός με αυτό το ντουέτο” είπε.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια δε δίστασε να αναφερθεί και στις σχέσεις της αποκαλύπτοντας τον λόγο που έχει αποφασίσει να είναι μόνη της και εμφανίστηκε απόλυτη στο ενδεχόμενο να βρει τώρα έναν σύντροφο.
“Έχει συμβεί να με πολιορκεί πελάτης και να με κάνει να ερωτευτώ. Κακό αυτό γιατί μέσα από τη δουλειά δεν ήθελα να έχω σχέσεις. Λόγω της δουλειάς μου μπορεί κάποιος να μην είναι μαζί μου. Δε μπορεί να με καταλάβει. Αυτό που δεν αντέχω είναι ο ανταγωνισμός στη σχέση. Για αυτό δε πέρασα καλά στα ερωτικά μου. Κόντρα μεγάλη και ζήλεια. Να μιλάω με το μπουζούκι μου και να λες ότι τον έχω γκόμενο; Την έχω ζήσει τη ζωή την έχω καταλάβει για αυτό και είμαι μόνη.”

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here