Μάριος Παπαγεωργίου: Τι κατέθεσε ο γιος του βασικού κατηγορούμενου για τη δολοφονία

Με την κατάθεση του αστυνομικού γιου του βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Για τον συγκεκριμένο μάρτυρα το δικαστήριο είχε διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του. Ο ίδιος σήμερα σε ερώτηση του εφέτη δικαστή γιατί δεν παρουσιάστηκε στην προηγούμενη διαδικασία, απάντησε ότι είχε δεχθεί προπηλακισμούς και απειλές και φοβόταν.

Ο γιος του βασικού κατηγορούμενου, ο οποίος είναι αστυνομικός και έκανε παρέα με τον άτυχο Μάριο, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι έμαθε για την εξαφάνισή του τηλεφωνικώς από τη μητέρα του.  Όπως είπε, όταν συζητούσαν με την οικογένειά του για το θέμα, δεν μπορούσαν να δώσουν κάποια λογική εξήγηση για το τι έχει συμβεί.

Δικαστής : Τι κάνατε ως αστυνομικός για τον πολίτη Μάριο;

Δικαστής: Τον όρκο της αστυνομίας τον θυμάστε?

Μάρτυρας: Ναι

Δικαστής: Οι κανόνες λένε ότι οι αστυνομικοί πρέπει να ενεργούν με αμεροληψία και να διαφυλάξουν τα δικαιώματα των πολιτών. Τι κάνατε για τον πολίτη Μάριο?

Μάρτυρας: Προέτρεπαν την μητέρα του να πάει στην αστυνομία.

Δικαστής: Οι αστυνομικοί πρέπει να προβαίνουν σε ενέργειες για την πρόληψη αδικημάτων?

Μάρτυρας: Σας είπα.

Πρόεδρος: Δεν μας βοηθάτε κύριε μάρτυρα. Ακούσατε ότι ο Μάριος εθεάθη με κάποιους, δεν τον ψάξατε?

Μάρτυρας: Συζητήθηκε αυτό, αλλά οι πληροφορίες μπορεί να μην ίσχυαν.

Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι το σενάριο της σκηνοθετημένης απαγωγής από τον Μάριο, του το είπε ο πατέρας  του, μια μέρα  μετά τη σύλληψή του.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here