Γεωργιάδης: «Αντιλαμβάνομαι πλήρως τις αγωνίες των ανθρώπων της αγοράς»

Λίγο πριν την έναρξη της ενημέρωσης, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 941 νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ 260 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ έχουμε 22 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φτάνοντας τους 5.764 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Στη σημερινή ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Πριν από δύο εβδομάδες όταν ανακοινώσαμε την επανέναρξη του λιανεμπορίου είχαμε διευκρινίσει ότι όλα τα μέτρα θα επαναξιολογούνται ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας.

Ευχαριστώ όλους που τήρησαν αυτές τις δύο εβδομάδες τα μέτρα, όμως εικόνες συνωστισμού, που είδαμε στους δρόμους, προκαλούν πολύ μεγάλη ανησυχία.

Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε επιπλέον μέτρα για να ανακόψουμε την πορεία της πανδημίας για να επιστρέψουμε σε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον.

Όλες οι αποφάσεις μας θα επαναξιολογούνται. Θέλουμε να μην έρθει στην Ελλάδα το λεγόμενο τρίτο κύμα, να αναπνέει το σύστημα υγείας και να είναι υγιείς οι πολίτες.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here