Τραβάει το «σκοινί» η Άγκυρα εν μέσω διερευνητικών: Αισχρή προπαγάνδα για την μειονότητα της Θράκης

«Η Ελλάδα αγνοεί τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», αναφέρει μεταξύ άλλων το προκλητικό tweet

Ακόμα μια προκλητική, προπαγανδιστική επίθεση εξαπέλυσε το τουρκικό ΥΠΕΞ κατά της Αθήνας, την ώρα μάλιστα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι διερευνητικές επαφές των χωρών.

Η Άγκυρα φαίνεται δίνει συνέχεια στο «παραμύθι» της Θράκης και την «καταπίεση» που υφίσταται «η μειονότητα της Δυτικής Θράκης», συμπληρώνοντας ότι η Ελλάδα αγνοεί τις αποφάσεις του Ευρωπαικού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης αγωνίζονται για περισσότερα από 30 χρόνια για την αναγνώρισης της τουρκικής ταυτότητας τους. Οι αποφάσεις του Ευρωπαικού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπέρ της μειονότητας δεν έχουν εφαρμοστεί επί σειρά ετών. Θα στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των ομοεθνών μας στους δίκαιους αγώνες τους», αναφέρει μέσω μηνύματος στο Twitter το τουρκικό ΥΠΕΞ.

Μάλιστα στην εν λόγω ανάρτηση υπάρχει και μια φωτογραφία η οποία αναφέρει «29 Ιανουαρίου Δυτική Θράκη Ημέρα Εθνικής Αντίστασης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here