Ρένια Λουιζίδου: Φρίκαρα με την αναβίωση του “Καφέ της Χαράς”

Η Ρένια Λουιζίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» και μίλησε στον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη, για την συμμετοχή της, στη σειρά «Το καφέ της Χαράς». «Στο Καφέ με πήγε η Τζόυς. Έχω την εντύπωση ότι ήμουν ιδέα της. Δεν πήγα για τον Αντώνη ή τη Μίρκα. Δεν ήξερα τον Χάρη Ρώμα προσωπικά, γνωριστήκαμε στο “Καφέ της Χαράς”. Η Τζόυς μας έφερε σε επαφή», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δήλωσε για την αναβίωση της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, ότι «φρίκαρα όταν μου το είπαν. Αισθάνθηκα μεγάλη και δικαίως, μετά από 16 χρόνια».

Στη συνέχεια, η Ρένια Λουιζίδου αναφέρθηκε στους «Απαράδεκτους», οι οποίοι την έκαναν αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό. «Τελείως τυχαία έγιναν οι Απαράδεκτοι. Παίζαμε όλοι μαζί στο θέατρο και η Δήμητρα Παπαδοπούλου από τον χαβαλέ που γινόταν είπε να γράψει ένα σήριαλ. Θεωρούσαν ότι δεν ήμασταν πρωταγωνιστές, δεν ήμασταν γνωστοί, πολλοί νέοι. Έκανε μια βόλτα για να βρει τον δρόμο του. Δεν είχαν στο κανάλι επεισόδια να παίξουν κι εμείς τρώγαμε σουβλάκια. Ακόμα και σήμερα με φωνάζουν “αστροπελέκι”. Η σειρά έχει 30 χρόνια και έχει αναβιώσει μέσα από το YouTube», δήλωσε στους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη.

Ανάμεσα στον Ηλία Μελέτη και τη Βάσω Λασκαράκη κράτησε το «παιδί» της. Ο Φραγκιόγλου κέρδισε τον Καπετάνιο, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου τον Ορκόπουλο και ανάμεσα σε Παπαδόπουλο και Χαλακατεβάκη η Ρένια προτίμησε τον δεύτερο, με τον Νίκο Ράπτη να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να πει το όνομά του. Ο Αλεξίου νίκησε τον Σαββιδάκη και η Δήμητρα Παπαδοπούλου τον Γιάννη Μπέζο.  Ο Καφετζόπουλος κέρδισε τον Γιαννόπουλο και ο Ρώμας τη Μουτίδου.

Η Ρένια Λουϊζίδου δεν έχει social media, γιατί δεν της αρέσουν τα hate σχόλια για την ίδια. Οι παρουσιαστές όμως μάζεψαν τα σχόλια για εκείνη και της τα μετέφεραν. Μόνο hate φυσικά δεν ήταν, με την ηθοποιό ωστόσο να αγχώνεται μέχρι να τα ακούσει. Η Ρένια Λουϊζίδου μαζί με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη έπαιξαν τη σκηνή από το επεισόδιο με τη Eurovision και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here