Θεσσαλονίκη – Αντόνιο Μπαντέρας: Σύγχυση με την «απάτη» – Γιατί ζήτησαν iban και ΑΦΜ


Τι συμβαίνει τελικά με τα στοιχεία που ζητήθηκαν από ηθοποιούς που θέλησαν να δουλέψουν στην ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας

Σύγχυση επικρατεί σχετικά με την είδηση ότι επιτήδειοι υποκλέπτουν προσωπικά στοιχεία από βοηθητικούς ηθοποιούς στην ταινία «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Η διαδικασία των casting κυλούσε ομαλά και τα στοιχεία των βοηθητικών ηθοποιών πράγματι ζητήθηκαν μέσω SMS, εξαιτίας των μέτρων covid.

Επειδή στο μήνυμα που συνοδευόταν με το επίσημο e-mail της casting director ζητήθηκε το IBAN, ο ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ και η φωτογραφία ταυτότητας, αρκετοί υποψήφιοι θορυβήθηκαν και προχώρησαν σε ερωτήσεις σχετικά με την εγκυρότητα της διαδικασίας.

Μάλιστα, η casting director σε ανταλλαγή μηνυμάτων που εξασφάλισε το ThessToday.gr επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της διαδικασίας, ωστόσο για τους επιφυλακτικούς δινόταν και η δυνατότητα να δώσουν τα στοιχεία τους μέσω διαπροσωπικής συνάντησης με το συγκεκριμένο τμήμα της παραγωγής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr στο τμήμα casting ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή τους, όλο αυτό το διάστημα που εξελισσόταν η διαδικασία, κάποιο περιστατικό υποκλοπής στοιχείων ή απάτης ενώ μετά το σημερινό αλαλούμ οι άνθρωποι του casting θα ζητήσουν αποκλειστικά και μόνο χειρόγραφα τα στοιχεία των υποψήφιων ηθοποιών, προκειμένου να διασφαλιστεί το αίσθημα ασφαλείας.

«Αναγκαζόμαστε για λόγους ασφαλείας να αλλάξουμε τη διαδικασία ανταλλαγής στοιχείων. Οι υποψήφιοι ηθοποιοί που έχουν επιλεγεί θα έρθουν τη Δευτέρα από το σημείο όπου θα γυριστεί η σκηνή και θα συμπληρώσουν σχετικό έγγραφο με τα στοιχεία που ζητήσαμε και στο SMS», δηλώνει στο ThessToday.gr έγκυρη πηγή από το τμήμα παραγωγής, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ουδέποτε υπήρξε επίσημα καταγγελία για «δόλωμα» μέσω μηνυμάτων από το κινητό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ