Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Ο Αλκέτ Ριζάι «παρέα» με καταζητούμενο για δολοφονία

Η Ασφάλεια Αττικής ανέλαβε -λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης- τη διερεύνηση περιστατικού που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λαμία

Αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο πολυτελές αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης και διαπίστωσαν ότι στο όχημα επέβαινε καταζητούμενος για δολοφονία. Μαζί του βρισκόταν ο Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος βρισκόταν σε πενθήμερη άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές Δομοκού, ενώ ο τρίτος της «παρέας» είναι άτομο από την Αθήνα που επίσης είναι γνώριμο των Αρχών.

Ο καταζητούμενος που βρισκόταν μαζί με τον Ριζάι είναι ηλικίας 36 ετών. Σε βάρος του είχε εκδοθεί στις 14 Ιανουαρίου 2021 ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και κατοχή εκρηκτικών υλών.

Για τον έλεγχο ενημερώθηκε αμέσως η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η Ασφάλεια Αττικής ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης. Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι τρεις άντρες κατευθύνονταν στην Αθήνα, ενώ άγνωστο παραμένει τι έκαναν στη Λαμία.

Ο Αλκέτ Ριζάι είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού, δηλώνοντας ως τόπο διαμονής την περιοχή Ρέντη Πειραιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here