Μαλλιά: Γιατί είναι σημαντικό να τα ενυδατώνεις

Τα όμορφα μαλλιά είναι αυτό που χρειάζεστε για να απογειώσετε το στυλ σας αλλά και για να αναδείξετε το ωραίο σας πρόσωπο.

Θέλετε μαλλιά υπέροχα γεμάτα ζωντάνια;

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι η καθημερινή φθορά των μαλλιών είναι, δυστυχώς, αναπόφευκτη. Το πιστολάκι στον καυτό αέρα που χρησιμοποιείτε για να στεγνώσουν γρήγορα, το δυνατό βούρτσισμα όταν βιάζεστε και, πάνω από όλα, η έλλειψη ενυδάτωσης των μαλλιών σας έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια της λάμψης και της ζωντάνιας. Αρχίστε λοιπόν να αλλάζετε τακτική και να φέρεστε στην πολύτιμη κώμη σας με αγάπη και φροντίδα, αναζητώντας λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες της.

Και θα το ξαναπώ επειδή είναι η αλήθεια, όμορφα μαλλιά σημαίνει ενυδατωμένα μαλλιά. Μην παραλείπετε λοιπόν το conditioner αλλά και τις μάσκες 1 – 2 φορές την εβδομάδα, για επιπλέον τροφή. Θυμηθείτε ότι η μάσκα μαλλιών δεν είναι σαν το conditioner. Πρέπει να έχετε διαθέσιμο τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να απορροφηθεί καλά από την τρίχα και να δράσει.

Αυτό που θέλω να θυμάστε είναι ότι όταν η τρίχα είναι ενυδατωμένη τα λέπια της είναι κλειστά. Έτσι είναι λεία και αντανακλά περισσότερο το φυσικό φως.

Επίσης, αν έχετε βαμμένα μαλλιά, καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε προϊόν αλλά όσα προορίζονται αποκλειστικά για βαμμένα μαλλιά και να μην ξεχνάτε να κάνετε συχνά μάσκες.

Last but not least, θα σας πω αυτό: Για να αποφύγετε τις τρίχες που πετάνε και να αποκτήσετε λεία και πειθαρχημένα μαλλιά, μην τα τρίβετε με την πετσέτα, αλλά ταμπονάρετε τα απαλά μέχρι να στεγνώσουν.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here