Θεσσαλονίκη: Το αδιαχώρητο ξανά στο ΑΠΘ – Νέο πάρτι με χιλιάδες άτομα (vid)


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα πάρτι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο σημείο της Φιλοσοφικής, παρά τις ενέργειες που ακολούθησε ο πρύτανης του Ιδρύματος, Νίκος Παπαϊωάννου.

Για ακόμη μία Παρασκευή, χιλιάδες άτομα βρέθηκαν στο ΑΠΘ, διασκεδάζοντας και χορεύοντας στους ρυθμούς της μουσικής των ηχείων που υπήρχαν, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr.

Τα πάρτι στο ΑΠΘ ξεκίνησαν τον Μάϊο, και από τότε, παρά τις 6 εισαγγελικές παρεμβάσεις που εκδηλώθηκαν, αλλά και τα στοιχεία που κατέθεσε ο πρύτανης του ΑΠΘ ώστε να βοηθήσει να μπει ένα τέλος, διεξάγονται κανονικά κάθε εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από 4 ημέρες, ο κ. Παπαϊωάννου παρέδωσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης όλα τα στοιχεία που θεωρεί εκείνος χρήσιμα, με την ελπίδα να βρεθούν οι διοργανωτές.

«Δεν είναι η ώρα να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον. Με την αστυνομία έχουμε καταφέρει λόγω της συνεργασίας μας, να καθαρίσουμε το πανεπιστήμιο από τους ναρκέμπορους, θεωρώ λοιπόν, πως όσον αφορά τα πάρτι, η δική μας δουλειά είναι να ενημερώνουμε με στοιχεία, και να περιφρουρούμε τον χώρο. Από την πλευρά μας, ενημερώνουμε τις αρχές, και έπειτα δεν είναι δική μας δουλειά η εξέλιξη της υπόθεσης, όπως και ούτε είμαστε οι αρμόδιοι να κρίνουμε την δουλειά των Αρχών» τόνισε ο πρύτανης σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ