Αποκλειστικό: Απειλές κατά της ζωής του καταγγέλλει ο κατηγορούμενος για την υπόθεση κοκαϊνης

Θύμα πλεκτάνης, λόγω του ποινικού του παρελθόντος, δηλώνει μέσα από τα κρατητήρια ο επιχειρηματίας με τις μάντρες αυτοκινήτων ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση διακίνησης κοκαϊνης από το Εκουαδόρ στην Αυστραλία. Πρόκειται για την υπόθεση την οποία παρουσίασαν ως «σούπερ επιτυχία» οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ., χωρίς ωστόσο η δικογραφία να συνοδεύεται από αποδεικτικά στοιχεία τα οποία δικαιολογούν τις συλλήψεις στην Ελλάδα με εκείνες στο Εκουαδόρ.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαντρα αυτοκινητων

Για την ίδια υπόθεση έχει συλληφθεί και προφυλακισθεί ο Τόλης Λεούσης, γιος της αστρολόγου Βιργινίας Λεούση. Σύμφωνα με τον 63χρονο επιχειρηματία τα μόνα στοιχεία τα οποία έχουν βρεθεί σε βάρος του είναι δυο όπλα τα οποία είχε για την δική του προστασία. Την ίδια στιγμή όμως καταγγέλλει και κάτι πολύ πιο σοβαρό το οποίο πρέπει να ληφθεί υπόψην του υπουργείου Δικαιοσύνης και των δικαστικών Αρχών. Ότι ήδη έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα από τους βαρόνους της κόκας στο Εκουαδόρ οι οποίοι τον θεωρούν υπεύθυνο για τις συλλήψεις! 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοκαΐνη λεουσης

«Δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζουν. Ουδέποτε ταξίδεψα στο Εκουαδόρ. Ούτε καν ξέρω που είναι. Με τον μόνο που είχα σχέση, ήταν με τον Τόλη Λεούση για κάποια θέματα αυτοκινήτων και τίποτα άλλο», αναφέρει!

Αποτέλεσμα εικόνας για κοκαΐνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here