Χείλη : Συμβουλές για να τα αυξήσετε


Γιατί ξαφνικά πολλοί άνθρωποι θέλουν να αυξήσουν το μέγεθος και την απαλότητα των χειλιών τους. Στην πραγματικότητα, η επιστήμη έχει μια θεωρία που πηγαίνει πολύ πιο πίσω από αυτό. Η επιθυμία για παχιά χείλη δεν αφορά μόνο το πάχος, αλλά την ενυδάτωση, την υγεία και την απαλότητα. Μια μελέτη του 2009 έδειξε ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερα, πληρέστερα χείλη εμφανίζονται νεότερες από τη βιολογική τους ηλικία.

Έτσι, σε έναν κόσμο κυνηγώντας την ευεξία, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η επίτευξη πλήρων χειλιών έχει γίνει η τελευταία αισθητική τάση.

Χρησιμοποιείστε πιπέρι καγιέν + ελαιόλαδο

  • Εάν το μακιγιάζ δεν κάνει το τέχνασμα, μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτό το φυσικό και έντονο χείλος – χρησιμοποιώντας μόνο μερικά συστατικά που βρίσκονται στην κουζίνα σας.

Κατευθύνσεις

  • Ανακατέψτε μερικά πασπαλίζοντας πιπέρι καγιέν με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.
  • Τοποθετήστε απαλά το μείγμα στα χείλη σας και αφήστε το για λίγα λεπτά πριν το σκουπίσετε εντελώς και ενυδατώστε με το αγαπημένο σας βάλσαμο για τα χείλη.
  • Αν και αυτά τα αποτελέσματα δεν θα διαρκέσουν πολύ, αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για να τραβήξετε μια γρήγορη selfie ή για μια βραδινή έξοδο.
  • Για άτομα που είναι πιο ευαίσθητα, ένας απλός καθαρισμός ζάχαρης μπορεί επίσης να εξομαλύνει τα σκασμένα χείλη και να τους κάνει να κοκκινίσει.
  • Αν θέλετε χείλη με πλήρη εμφάνιση, αλλά δεν θέλετε να αλλάξετε τα χείλη σας, τότε το ίνσταγκραμ σας δίνει την λύση

Κατευθύνσεις:

  1. Χρησιμοποιώντας την επένδυση χειλιών, ευθυγραμμίστε απαλά ακριβώς έξω από το φυσικό σχήμα των χειλιών σας και στη συνέχεια γεμίστε ολόκληρα τα χείλη σας.
  2. Τοποθετήστε το ματ υγρό κραγιόν στο πάνω μέρος της επένδυσης και τελειώστε με μια καθαρή στιλπνότητα στη μέση του κάτω χείλους σας για την εμφάνιση των χείλων με πλήρη εμφάνιση.

 Ροκάρετε την οργανική και χωρίς σκληρότητα εμφάνιση με μια πικάντικη κανέλα
  • Μείνετε οργανικοί με αυτό το αρωματισμένο χείλος με γεύση κανέλας .
  • Χρησιμοποιώντας συστατικά όπως το έλαιο κανέλας για να σφίγγετε τα χείλη σας, να σφίξετε την καφεΐνη και το λάδι jojoba για ενυδάτωση, αυτό το χνουδωτό χαλί χωρίς σκληρότητα σας προσφέρει μια άμεση παλμό χωρίς όλες τις χημικές ουσίες.
 Γυαλίστε το παχουλό σας με ειδικά πεπτίδια
  • Ένα δοκιμασμένο και αληθινό αγαπημένο στην κοινότητα ομορφιάς, αυτό Το βερνίκι χειλιών Buxom χρησιμοποιεί βιταμίνη Ε και ολιγοπεπτίδιο παλμιτοϋλίου, ένα μείγμα πεπτιδίων που χρησιμοποιείται για την αντιγήρανση και τη σύσφιξη του δέρματος, για να σας δώσει την κλασική αίσθηση και εμφάνιση.
  • Έρχεται σε μια ποικιλία χρωμάτων, αυτή είναι μια εξαιρετική βραχυπρόθεσμη λύση.

Ακολουθεί βίντεο για την αύξηση των χειλιών

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ