29χρονη χορεύτρια διοργανώνει όργιο με συμμετοχή 1.000 ατόμων!

Mία 29χρονη χορεύτρια βάλθηκε να τρελάνει τους πάντες αφού διοργανώνει το μεγαλύτερο όργιο στον κόσμο. Πόσοι θα συμμετέχουν σε αυτό το…παιχνίδι που θα γίνει στο Ντένβερ των ΗΠΑ;

Χίλια άτομα, ναι καλά διαβάσατε αφού η νεαρή γυναίκα φιλοδοξεί να «σπάσει» το τρέχον ρεκόρ της συμμετοχής 500 ατόμων σε ταυτόχρονη σεξουαλική συνεύρεση.

Η Περλ Ντεριέρ, πρώην ασφαλίστρια και νυν χορεύτρια και διοργανώτρια εκδηλώσεων, είχε συνειδητοποιήσει από μικρή ότι ο σκοπός της στη ζωή ήταν να υπερασπίζεται την ελευθερία στο σεξ και να καταπολεμά τα ταμπού.

Από την έναρξη της σεξουαλικής της ζωής, η Πελ είχε ασπαστεί την πολυσυντροφικότητα, διατηρώντας παράλληλες σχέσεις με άτομα και των δύο φύλων.

Όπως η ίδια παραδέχεται σε συνεντεύξεις της, σταμάτησε να μετρά τους εραστές της όταν έφτασε στον αριθμό «100» πριν από περίπου οκτώ χρόνια, και έκτοτε συνεχίζει τις περιπέτειές της με τακτική συμμετοχή σε όργια και sex parties.

Πριν από δύο χρόνια, η Περλ ίδρυσε την εταιτεία διοργάνωσης event Menage Life, με τη φιλοδοξία να πραγματοποιήσει ένα όργιο το οποίο θα κατέρριπτε πανηγυρικά το ρεκόρ της Ιαπωνίας, για το μεγαλύτερο sex party στον κόσμο.

Αν και η πρώτη της απόπειρα ήταν αποτυχημένη, η 29χρονη (που σήμερα συζεί με έναν 35χρονο ξενοδόχο και μια 30χρονη νοικοκυρά στο Ντάλας) πιστεύει ότι το επόμενο πάρτι που σχεδιάζει θα πετύχει τον στόχο της, ξεπερνώντας τους 1000 συμμετέχοντες.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι τα sex parties είναι μια πρόσφατη μόδα, ωστόσο υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια, απλά παρέμεναν ένα καλά κρυμμένο μυστικό λόγω των ταμπού», αναφέρει η 29χρονη, εξηγώντας ότι το επόμενο πάρτι της θα έχει μνημειώδη σημασία για το κίνημα υπέρ της σεξουαλικής ελευθερίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here