ΕΔΕ για τα ημερολόγια της Αστυνομίας που αναγράφουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία»

Τη διενέργεια διοικητικής έρευνας (ΕΔΕ) διέταξε η ΕΛ.ΑΣ. καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια του σώματος για το 2019 έχει εκτυπωθεί χάρτης που αναφέρει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και τα κατεχόμενα ως «Βόρεια Κύπρο».

Μετά από «λουκέτο» της ιδιωτικής εταιρείας που τύπωνε συνήθως τα ημερολόγια, η αστυνομία απευθύνθηκε σε μια άλλη επιχείρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιωτική εταιρεία αντέγραψε τους χάρτες με αποτέλεσμα να μην το αντιληφθούν άμεσα στην αστυνομία.

Όπως ενημερώνει η ΕΛΑΣ, ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές υπηρεσίες.


Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με αφορμη και καλά για γκάφα στα ημερολόγια της Αστυνομίας, φαίνεται σαν οι προδοτες… (ολοι οι σφουγγοκωλάριοι, που η ελληνική κοινωνια τους πληρωνει), να ειναι ενωμένοι κατά του έθνους των ελληνων… στην συνεχεια και για την επομενη μέρα… οταν η Ελλαδα θα ειναι ξανά ελεύθερη και κυριαρχο Κρατος που σέβεται την Ιστορια του κλπ, ολοι οι πουλημένοι εθνοπροδοτες πρεπει να λογοδοτήσουν… ενωπιον της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατιας… για θεσμους και κανονες ηθικης τάξεως που εχουν διαλύσει, εμμισθοι κολακες / σφουγγοκωλαριοι !!
    Τίποτα δεν ειναι γκάφα, επειτα απο τους άρρωστους της ΕΡΤ (με πυρετό στο μυαλό), τωρα ακολουθουν και οι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ ολοι οι καθεστωτικοί σφουγγοκωλαριοι… στην ιδια γραμμη…!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here