Είναι επίσημο – Ο Εξορκιστής θα αποκτήσει νέο σίκουελ!


Η νέα ταινία θα είναι πολύ κοντά στην αρχική ταινία τρόμου του 1973.

Μια καινούρια ταινία από το σύμπαν του Εξορκιστή βρίσκεται στα σκαριά από τα Blumhouse studios.

Την είδηση επιβεβαίωσε επίσημα ο παραγωγός Τζέισον Μπλαμ μιλώντας στο Den of Geek.

To φιλμ πρόκειται να λειτουργήσει ως σίκουελ της εμβληματικής ταινίας του 1973 και μάλιστα θα είναι πολύ κοντά στην αρχική ταινία. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν σκηνοθέτης του Halloween.

«Θα είναι σαν το σίκουελ του Ντέιβιντ για το Halloween», εξήγησε ο Μπλαμ και συνέχισε: «Πιστεύω ότι θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τους σκεπτικούς εκεί έξω. Το ίδιο συνέβη και με το Halloween όμως ο Ντέιβιντ τους άλλαξε γνώμη και νομίζω πως το ίδιο θα κάνει και με τον Εξορκιστή».

Ο Μπλαμ σημείωσε ακόμα πως είναι πρόκληση για αυτόν μια τέτοια ταινία και πρόσθεσε «θέλω να κάνω μια ταινία για τους ανθρώπους που γνωρίζουν και αγαπούν τον Εξορκιστή και είναι έξαλλοι που θα το κάνουμε αυτό αλλά με κάποιο τρόπο θα έρθουν στο σινεμά να το δουν. Θέλω να τους κάνω χαρούμενους. Και θέλω να κάνω μια ταινία για το κοινό που δεν έχει ακούσει ποτέ του για τον Εξορκιστή αλλά θα την ευχαριστηθεί πραγματικά. Νομίζω ότι ο Ντέιβιντ το πέτυχε αυτό με το Halloween. Και πιστεύω ότι θα το κάνουμε επίσης και με τον Εξορκιστή».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εμβληματική ταινία του 1973 κέρδισε δύο βραβεία Όσκαρ και επί 40 χρόνια ήταν η πιο επιτυχημένη εμπορική ταινία τρόμου. Εκθρονίστηκε το 2017 από την ταινία Το Αυτό.

Επίσης το 2010, ο Εξορκιστής χαρακτηρίστηκε από την Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου ως πολιτιστικά, αισθητικά και ιστορικά σημαντική και επιλέχθηκε να ενταχθεί στο Εθνικό Μητρώο Κινηματογράφου των ΗΠΑ.

Ο Εξορκιστής του Γουίλιαμ Φρίντκιν βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γουίλιαμ Πίτερ Μπλάτυ. Τόσο το βιβλίο όσο και η ταινία είναι εμπνευσμένα από ένα καταγεγραμμένο περιστατικό εξορκισμού του 1949 σε ένα 14χρονο αγόρι.

Για την ιστορία, μέχρι σήμερα η ταινία μετράει τέσσερα σίκουελ και μια τηλεοπτική σειρά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ