Όλα τα καλά του θαλασσινού νερού για το δέρμα σου

Έχετε ακούσει ποτέ ανέκδοτα σχετικά με τη βελτίωση των δερματικών συνθηκών των ανθρώπων κατά τη διάρκεια των διακοπών τους; Πιστεύεται ότι το ελιξίριο των ορυκτών τη θάλασσα είναι υπεύθυνο. Αυτά τα ανόργανα στοιχεία είναι αντιφλεγμονώδη, βοηθώντας στην επούλωση και στην προστασία του δερματικού φραγμού. Η εμβάπτιση στο θαλασσινό νερό είναι η φυσική θεραπεία του δέρματος  – είναι εξαιρετική για ευαίσθητα ή επιρρεπή στο έκζεμα δέρματα.

Εκτός από το “θολό” στοιχείο του, το θαλασσινό αλάτι λειτουργεί ως ένα μεγάλο επιστόμιο που ανοίγει πόρους για βαθύτερη καθαρότητα, αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και επιτρέπει στο δέρμα σας να απορροφά καλύτερα τα υγρά και άλλες θεραπείες. Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, θα πρέπει να χρησιμοποιείται αλατόνερο για το σώμα σας αντί για το πρόσωπο, όπου το δέρμα σας είναι λεπτότερο και πιο εύκολα ερεθισμένο. Εάν δεν έχετε ευαίσθητο δέρμα και θέλετε να αποκτήσετε απαλότερο δέρμα, ενσωματώστε θαλασσινό αλάτι στη ρουτίνα του δέρματος σας. Ένα από τα οφέλη του αλατιού νερού για το δέρμα είναι ότι βοηθάει στην εναλλαγή των κυττάρων του δέρματος, βοηθώντας σας να επιτύχετε μια πιο απαλή υφή του προσώπου.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς αλατόνερο μόνο για το πρόσωπό σου. μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε στα μαλλιά σας. Το αλατόνερο βοηθά στη χαλάρωση και την απομάκρυνση της πιτυρίασης, ενώ διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος για ένα υγιέστερο κρανίο. Επίσης, το θαλασσινό αλάτι βοηθά στη διατήρηση της ανάπτυξης των μυκήτων σε απόσταση απορροφώντας περίσσεια πετρελαίου και υγρασίας. Το μαγνήσιο, το ασβέστιο και το κάλιο είναι όλα ορυκτά που είναι φιλικά προς το δέρμα και βρίσκονται στο θαλασσινό αλάτι. Αυτά τα ορυκτά είναι σημαντικά οφέλη του αλατιού, καθώς βοηθούν στην καταπολέμηση βακτηρίων που προκαλούν ακμή, λοιμώξεων του δέρματος και επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here