Ευτυχία αγάπη: Όταν ξέρεις πώς να εκτιμάς τα απλά πράγματα στη ζωή

Μόνο όταν μας λείπει, μόνο όταν η ζωή μας δίνει μια μικρή ή μεγάλη αναστάτωση, εκτιμούμε ξαφνικά αυτό που πραγματικά ενοχλεί τις καρδιές μας. Τι αποτελεί καθεμία από αυτές τις εσωτερικές χορδές που δίνουν μουσική και νόημα στην ύπαρξή μας. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι όσο πιο απλός είναι ο τρόπος ύπαρξής μας, τόσο λιγότερες ανησυχίες θα έχουμε και τόσο λιγότερα λάθη θα κάνουμε. Τώρα, ο καθένας είναι ελεύθερος να περιπλέξει τη ζωή του όσο θέλει. Όλοι έχουμε το δικαίωμα να αναλαμβάνουμε κινδύνους, να σχεδιάζουμε όνειρα και να έχουμε έναν κοινωνικό κύκλο τόσο ευρύ και ποικίλο όσο θέλουμε.

Το κύριο πράγμα, το κλειδί για τα πάντα δεν είναι να ζεις μια απλή ζωή αλλά να είσαι απλός στη σκέψη και να γνωρίζεις τι είναι σημαντικό. Αυτό που πραγματικά κάνει τις καρδιές μας χαρούμενες και μας προσδιορίζει. Από εκεί, όλοι μας είμαστε ελεύθεροι να φτιάξουμε τα συγκεκριμένα μικροκύματα.  Όλοι μας έχουμε περισσότερα από ένα πράγματα που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να ανταλλάξουμε ακόμη και για το πιο απίστευτο πλούτο. Οι ζωές των παιδιών σας, του συντρόφου σας, των αδελφών σας …

Και ίσως ακόμη και των κατοικίδιων μας. Διότι αυτό που μας δίνουν και αυτό που τους προσφέρουμε είναι μια ανταλλαγή αγάπης που είναι ανεκτίμητη. Τώρα, το πρόβλημα με όλα αυτά είναι ότι η ζωή, μερικές φορές, δεν είναι καθόλου εύκολη. Γνωρίζετε, για παράδειγμα, ότι το πιο σημαντικό πράγμα για εσάς είναι τα παιδιά σας, αλλά πρέπει να κάνετε μια μακρά εργάσιμη ημέρα που να σας εμποδίζει να είστε μαζί τους όσο θέλετε.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here