ΗΠΑ: Πυροσβέστης βρήκε το πτώμα της κόρης του στα χαλάσματα του κτηρίου στη Φλόριντα


Συνεχίζεται το δράμα στα χαλάσματα του κτηρίου που κατέρρευσε στη Φλόριντα: Πυροσβέστης βρήκε το πτώμα της ίδιας του της κόρης.

Ένας πυροσβέστης του Μαϊάμι βρήκε το πτώμα της ίδιας του της κόρης το βράδυ της Πέμπτης, καθώς έψαχνε στα χαλάσματα του Champlain Towers South, επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι την Παρασκευή, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το Local10.com, ένας διασώστης που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος είπε ότι ο πατέρας της σκέπασε το πτώμα της με το τζάκετ του και μετά έβαλε μια μικρή αμερικανική σημαία στο φορείο.

Ο πατέρας, ο αδελφός του και οι άλλοι πυροσβέστες που έβγαλαν το πτώμα από τα χαλάσματα το συνόδεψαν ανάμεσα από μια ομάδα αστυνομικών και πυροσβεστών που είχαν παραταχθεί.

«Οι καρδιές και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες που επηρεάζονται από αυτή τη φρικτή τραγωδία» είπε ο Τζόζεφ Ζάραλμπαν, επικεφαλής της Πυροσβεστικής του Μαϊάμι. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ένα μέλος της Πυροσβεστικής του Μαϊάμι έχει χάσει την 7χρονη κόρη του στην κατάρρευση. Ανασύρθηκε το προηγούμενο βράδυ από μέλη της ομάδας αστικών ερευνών και διάσωσης, Florida Task Force 2. Ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας, καθώς και της οικογένειας της Πυροσβεστικής, ενώ θρηνούμε και υποστηρίζουμε τους δικούς μας».

Την Παρασκευή επιβεβαιώθηκε πως το κορίτσι και άλλο ένα πτώμα ανασύρθηκαν από τα χαλάσματα το βράδυ της Πέμπτης, ανεβάζοντας τους νεκρούς στους 20. Άλλοι 128 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ