Ιερέας προειδοποιεί: Οι δαίμονες πλέον μπαίνουν μέσα από τα κινητά μας


Ο ιερέας έχει φτάσει στο σημείο να κάνει μέχρι και 20 εξορκισμούς τη βδομάδα, καθώς αναφέρει πως πλέον στοιχειώνουν τον κόσμο μέσα από τα κινητά και πιο συγκεκριμένα μέσα από τα social media.

Ο 70χρονος καθολικός ιερέας, Στέφεν Τζόζεφ Ροσέτι, ισχυρίζεται πως πλέον κάνει 20 εξορκισμούς τη βδομάδα, αναφέροντας πως έχουν δει πολλά τα μάτια του, όμως τα πράγματα τελευταία γίνονται όλο και χειρότερα.

Έχοντας 13 χρόνια εμπειρία στους εξορκισμούς, ο ιερέας και καθηγητής προβαίνει σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στο καινούριο του βιβλίο: Το ημερολόγιο ενός Αμερικανού Εξορκιστή – Δαίμονες, Δαιμονισμός και η Σύγχρονη Μάχη ενάντια στο Αρχαίο Κακό.

Ο Στέφεν Τζόζεφ Ροσέτι μίλησε στην «New York Post» και ανέφερε πως τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα τα τελευταία χρόνια και σε αυτό ευθύνεται η τεχνολογία.

«Στο παρελθόν έπαιζαν με τα ηλεκτρονικά. Τηλεοράσεις και φώτα αναβόσβηναν από μόνα τους. Τώρα μπλέκονται με τα κινητά τηλέφωνα», αναφέρει ο ιερέας λέγοντας πως ο αγιασμός είναι το πιο ισχυρό «όπλο» εναντίον των δαιμόνων.

«Τυλίγει τους δαίμονες σε ένα ιερό μαρτύριο χειρότερο από τις φλόγες της κόλασης εξηγεί.

Όπως λέει, όλοι μας πρέπει να κάνουνε περισσότερα για να προστατευτούμε από τις δαιμονικές επιθέσεις. Να βάζουμε σταυρούς στο δωμάτιό μας, αλλά και θρησκευτικές εικόνες και αγάλματα και να έχουμε πάντα λίγο αγιασμό κάπου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ