Langano espresso bar: Το success story της ανερχόμενης αλυσίδας καφέ που απέσπασε 3 βραβεία ποιότητας


Langano espresso bar: Θεωρείται ο νέος μεγάλος “παίκτης” του καφέ στην Ελλάδα. Η ανερχόμενη αλυσίδα, μετράει ήδη 25 πετυχημένα καταστήματα στην Αττική, ενώ από τις αρχές του έτους έχει αποσπάσει 3 βραβεία ποιότητας

Τα καταστήματα Langano espresso bar προσφέρουν υψηλής ποιότητας καφέδες και χειροποίητα σάντουιτς με επιλεγμένα φρέσκα προϊόντα, παρέχοντας υπηρεσίες take away και delivery, διαθέτοντας ένα δίκτυο 25 καταστημάτων σε Αμπελόκηπους, Άνω Λιόσια, Αχαρνές (οδός Αριστοτέλους, Δημαρχείο), Θρακομακεδόνες, Ίλιον, Ασπρόπυργο, Νέα Φιλαδέλφεια, Μεταμόρφωση, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Αγία Βαρβάρα, Περιστέρι (Κέννεντυ, Αγ. Ιερόθεος, Μπουρνάζι), Νίκαια, Νέο Κόσμο, Βριλήσσια, Καλλιθέα, Ελευσίνα, Κοκκινιά, Πετρούπολη, Γλυφάδα και Άνω Πατήσια με όλα τα καταστήματα πλήρως εξειδικευμένα και απόλυτα προσανατολισμένα στην παρασκευή του καλύτερου καφέ.

Το success story της ανερχόμενης αλυσίδας καφέ 

Η μητρική εταιρεία, με πολύ μεγάλη εμπειρία και πολυετή ενασχόληση στον κλάδο της καφεστίασης, δημιούργησε το concept των Langano espresso bar, με στόχο να προσφέρει ποιοτικό καφέ, στις κορυφαίες προδιαγραφές και στις σωστές τιμές.

Οι άριστες πρώτες ύλες, ο κατάλληλος εξοπλισμός, η τεχνογνωσία και η συνεπής τήρηση των διαδικασιών και των οδηγιών, προετοιμασίας και παρασκευής, διασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα ροφημάτων σε κάθε κατάστημα Langano espresso bar.

Το design των καταστημάτων Langano espresso bar ξεχωρίζει για τις γήινες χρωματικές αποχρώσεις του, δημιουργώντας στους πελάτες τόσο ζεστασιά, όσο και μια premium αίσθηση, σε λιτές γραμμές, πλήρως εργονομικό και ευκολο-διαχειρίσιμο από τον υπεύθυνο του εκάστοτε καταστήματος.

Στόχος των Langano espresso bar αποτελεί η δημιουργία νέων καταστημάτων μέσω franchise, δίνοντας βάρος στην σωστή επιλογή σημείων, ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό δίκτυο, με κερδοφόρα καταστήματα και ευχαριστημένους συνεργάτες.

Τρεις διακρίσεις από την αρχή του έτους για τα Langano

Τα καθαρόαιμα street coffee εκτός από τους εκατοντάδες φανατικούς πελάτες που έχουν κερδίσει με το σπαθί τους, έχουν σαρώσει και τα βραβεία ποιότητας αλλά και λειτουργίας franchice.

Το βραβείο “BE SPOKEN FRANCHISE” από τον κορυφαίο και πιο παλιό θεσμό στον χώρο του franchice (https://www.franchise.gr/) κέρδισαν τα Langano για το 2021.

Το δεύτερο βραβείο ήρθε από τα Best Greek Food Awards (https://www.bestgreekfoodawards.com/). Τα Langano διακρίθηκαν στην κατηγορία Coffee & Drinks ως η κορυφαία αλυσίδα καφέ της Ελλάδας (δείτε ΕΔΩ).

Το τρίτο βραβείο για τα Langano ήρθε από τον θεσμό των Food Awards (https://www.foodawards.gr/) στην κατηγορία Coffee, δημιουργώντας χαμόγελα στην διοικητική ομάδα της εταιρίας που με πείσμα και κόντρα στις δυσκολίες κατάφερε να αναδειχθεί και να διακριθεί ανάμεσα από εκατοντάδες concept που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Οι βλέψεις της εταιρίας στο μέλλον, είναι η προσεκτική επέκταση των καταστημάτων της, πάντα με μεγάλη έρευνα και σωστές κινήσεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ