Πανεπιστήμιο Αιγαίου: 40 θέσεις σε μεταπτυχιακούς φοιτητές


Σαράντα θέσεις προσφέρει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών οργανώνει πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, με τίτλο: «Αρχαίο Θέατρο: Εκπαιδευτικές και Φιλολογικές Προσεγγίσεις».

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών αποσκοπεί στην προώθηση της επιστημονικής γνώσης και έρευνας στο γνωστικό πεδίο της αρχαιογνωσίας και πιο συγκεκριμένα, μέσω της εμβάθυνσης και ανάλυσης του αρχαίου ελληνικού θεάτρου, θα αναζητηθούν σε βάθος οι πολιτικές και κοινωνικές διαστάσεις που προκύπτουν μέσω της έρευνας, αξιοποίησης, ερμηνείας, υπομνηματισμού γραμματειακών πηγών καθώς και άλλων πτυχών της αρχαιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να υποβάλουν την υποψηφιότητα τους μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη διεύθυνση: https://nautilus.aegean.gr/.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων πρέπει να συνοδεύονται από τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με την προκήρυξη. Η αίτηση και τα ηλεκτρονικά αντίγραφα των δικαιολογητικών κατατίθενται στο σύστημα «Ναυτίλος» (https://nautilus.aegean.gr/).

Δικαιολογητικά

Αίτηση υποβολής υποψηφιότητας
Βιογραφικό σημείωμα
Φωτοτυπία πτυχίου/διπλώματος
Δημοσιεύσεις σε περιοδικά με κριτές
Αποδεικτικά επαγγελματικής ή ερευνητικής δραστηριότητας
Φωτοτυπία δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
Φωτοτυπία πιστοποιητικού αναλυτικής βαθμολογίας προπτυχιακών μαθημάτων στο οποίο θα αναγράφεται ο βαθμός του πτυχίου/διπλώματος
Δύο συστατικές επιστολές
Πιστοποίηση γνώσης Αγγλικών

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών είναι πλήρους φοίτησης με διάρκεια 18μήνες, ενώ τα δίδακτρα ανέρχονται στα 2.500 ευρώ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021.

Στοιχεία Επικοινωνίας: 2241099370 και [email protected]

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ