Κορονοϊός – Στερεά Ελλάδα: 33 κλειστά τμήματα και εφτά σχολεία σε πλήρη αναστολή

Κορονοϊός: Ποια σχολεία έχουν κλείσει στη Στερεά…

Ένα μήνα μετά το άνοιγμα των Δημοτικών Σχολείων και μία εβδομάδα των Γυμνασίων – Λυκείων και ήδη έχουμε φτάσει στα 33 κλειστά τμήματα και εφτά σχολεία σε πλήρη αναστολή στη Στερεά Ελλάδα.

Από αυτά τα τρία τμήματα και τα δύο σχολεία είναι στη Φθιώτιδα.

Έτσι μετά τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Λύκειο Καμένων Βούρλων όπου έκλεισαν τα Τμήματα Α3 και Γ1, κλειστή από 9 έως 22 Φεβρουαρίου θα παραμείνει και η Γ’ Τάξη του Γυμνασίου Κάτω Τιθορέας λόγω επίσης επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ως γνωστών παραμένουν κλειστά έως 12/2 το 4ο και 9ο Δημοτικό Σχολείο

Τη μερίδα του λέοντος στα κλειστά σχολεία έχει η «κόκκινη» Εύβοια με 24 τμήματα και τρία σχολεία (18ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, Νηπιαγωγείο Πάλιουρα και 5ο ΔΣ Χαλκίδας) στην Πρωτοβάθμια και τέσσερα τμήματα (όλα στο ΓΕΛ Καρύστου) και ένα σχολείο (ΕΕΕΕΚ) στη Δευτεροβάθμια. Τελευταία (από 9/2) έκλεισαν, το 2ο Τμήμα του 4ου Νηπιαγωγείου Νέας Αρτάκης, η Δ’ και Ε’ Τάξη του 3ου ΔΣ Αλιβερίου και η Γ’ Τάξη του 23ου ΔΣ Χαλκίδας.

Κλειστά σχολεία όμως έχουμε και στη Βοιωτία με δύο Τμήματα (Στ’ 6ου ΔΣ Θήβας και Ε2 του 3ου ΔΣ Σχηματαρίου) και ένα Σχολείο (Νηπιαγωγείο Αράχωβας) κλειστά στην Πρωτοβάθμια, καθώς και δύο Τμήματα στη Δευτεροβάθμια (Γ1 του 4ου Γυμνασίου Θήβας και Α2 Γυμνάσιο Σχηματαρίου).

Πηγή: lamiareport.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here