19 Απριλίου 2024

BDSM : Τα σεξουαλικά φετίχ τα έχουν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες


Οι ειδικοί εξετάζουν εάν η ψυχική ασθένεια εμπλέκεται όταν οι άνθρωποι έχουν φετίχ όπως δουλεία, εμμονή με τα πόδια ή πάνες ενηλίκων. Μερικοί άνθρωποι διεγείρονται σεξουαλικά από ένα αντικείμενο ή μέρος του σώματος που συνήθως δεν θεωρείται σεξουαλικό, όπως τα πόδια ή τα μαλλιά. Άλλοι μπορεί να αναπτύξουν μια προτίμηση για έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής που τους επιτρέπει να ζήσουν το φετίχ ή το ενδιαφέρον τους για ερωτικό παιχνίδι ρόλων, όπως η δουλεία, η κυριαρχία, η υποταγή και ο σαδομαζοχισμός (BDSM). Σκεφτείτε “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι.”

Προτίμηση και προσωπικότητα

  • Οι ειδικοί λένε ότι υπάρχει ένα ευρύ φάσμα φετίχ επειδή υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων.
  • Η σεξουαλική φαντασία ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό στο φάσμα, οπότε τα φετίχ μπορεί απλώς να είναι ένα στοιχείο της ποικιλομορφίας μας όσον αφορά το σεξουαλικό ενδιαφέρον και την διέγερση.
  • Σε γενικές γραμμές, μια τυπική περίπτωση μπορεί να συμβαίνει κάποιος σε ένα αντικείμενο κατά λάθος ή μέσω έκθεσης σε δέρμα, ή κούκλες, ή μέρος ενός ανθρώπου που δεν είναι σεξουαλικό, όπως το πόδι ή το δάχτυλο του ποδιού, και το βρίσκει ευχάριστο, έτσι συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν με σεξουαλικό τρόπο .
  • Υπάρχει μια θεωρία ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο ανοιχτοί στην ανάπτυξη φετίχ… επειδή είναι σεξουαλικά ενθουσιασμένοι πιο εύκολά.

Πρώιμες εμπειρίες
  • Οι σεξουαλικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια ή γύρω από την εφηβεία είναι ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει σε φετίχ.
  • Εάν ένα αντικείμενο ήταν ευχάριστο ή εμφανές στην πρώιμη σεξουαλική εμπειρία, μπορούμε να το συνδέσουμε με το σεξ και η χρήση του συνεχίζεται με τη σεξουαλική συμπεριφορά.
  • Αν και δεν μπορεί να εντοπίσει ακριβώς όταν ενδιαφερόταν για τον τρόπο ζωής ABDL, θυμάται να βλέπει φωτογραφίες ανδρών με εσώρουχα στο Διαδίκτυο όταν ήταν περίπου 16 ετών
  • Όπως και να έχει, λέει ότι οι μυρωδιές συνεχίζουν να φέρνουν αναμνήσεις και συναισθήματα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Η σύνδεση μεταξύ του νου και του σώματος έχει επίσης αντίκτυπο

  • Κάθε σεξουαλική εμπειρία είναι γενικά σωματική και ψυχολογική. Καθώς μαθαίνουμε να συσχετίζουμε ένα αντικείμενο ή μια εμπειρία με τη διέγερση, τα δύο συνδέονται μεταξύ τους, οπότε τελικά αναπτύσσουμε φετίχ μέσω της εμπειρία.

Ακολουθεί βίντεο για το BDSM

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ